( Inteviu) Unic în Bistriţa ! Muzicianul-actor cu propriul canal de youtube: Vă aştept să râdem împreună ! Personajul din Bistriţa cel mai haios este…

 

Bogdan Budea este unul dintre tinerii talentaţi ai Bistriţei. Cântă foarte bine, dar ştie să aducă zâmbetul pe faţa noastră nu doar prin muzică ci şi prin clipurile pe care le postează pe cu propriul canal de  youtube. Felicitări ! Un dialog, în exclusivitate, pentru cititorii noştri.

 Rep.: - Absolvent al Liceului de Muzică „Tudor Jarda” din Bistriţa, în momentul de faţă eşti student al Academiei de Muzică „Gheorghe Dima”. Ce rol are perfecţionarea pentru un muzician?

Bogdan Budea: - Perfectionarea este cheia către un alt nivel făcând referire la performanță, iar acest lucru include foarte mult studiu, dar nimic nu este imposibil.

Rep: - Cu siguranţă vioara este una dintre prietenele vieţii tale. Ştiu că mai cânţi şi la pian, şi la chitară. Ce reprezintă muzica pentru tine?

B.B.: - Muzica pentru mine înseamnă pur si simplu viață, iar prin muzică încerc să aduc un zâmbet pe buzele tuturor, asta mă face cel mai fericit!

Rep: - Care crezi că este rolul generaţiei tale în muzică? Va revoluţiona acest segment al artei?

B.B.: - Sunt sigur că rolul generației mele este unul foarte important făcând referire aici la tinerele talente care deja şi-au făcut loc în lumea muzicală, şi da, sunt foarte sigur că acest segment va fi revoluţionat pe parcurs.

Rep: - Eşti primul blogger la youtube din Bistriţa. Din câte ştiu, în oraşul nostru nu exista până la tine un muzician cu propriul canal de youtube care să cânte, să danseze şi, mai mult, şi facă şi comedie în direct. Cum ţi-a venit această idee?

B.B: - Stăteam ca de obicei singur în fața calculatorului și mi-a venit aşa, din senin, să mă filmez. Prima oară am luat-o ca pe o simplă joacă, iar prin această "joacă" am postat şi primul meu video pe youtube, fiind un clip amuzant. Iar pe mai departe am avut plăcuta idee de a face cover la o piesă foarte cunoscută -  "Despacito", iar de aici totul a venit de la sine.

Rep: - Să înţeleg că pe lângă muzică eşti pasionat şi de actorie?

B.B.: - Sunt pasionat şi de actorie. Inițial nu aveam încredere în mine dar, văzând că lumea este amuzată de ceea ce creez eu pe youtube, mi-a dat foarte mare încredere de sine, cercetând şi mai mult actoria.

Rep: - Care este personajul din Bistriţa ce ţi se pare cel mai haios şi pe care l-ai putea imita şi ai avea priză la public?

B.B.: - Numitul "Beny" este un om al străzii foarte îndrăgit care deţine o latură amuzantă reprezentând un personaj foarte carismatic. Sunt sigur că acest personaj prinde bine la publicul bistriţean, iar pe viitor o să creez videoclipuri având acest personaj în prim plan.

Rep.: - Dacă ar fi să faci un promo pentru canalul tău de youtube, cum ar suna acesta?

B.B.: - Canalul meu conţine diferite videoclipuri, de la amuzament până la muzică şi gaming, iar în viitorul apropiat o să dezvolt diferite teme. Cred eu că sunt amuzante şi foarte interesante. Deci, vă aştept cu mare drag pe canalul meu!

Rep.: - Dar dacă ar fi să faci un promo pentru muzica ta?

B.B.: - Cânt diferite genuri de muzică, de la populară la clasică, muzică comercială. Sunt foarte deschis în ceea ce priveste muzica şi preţuiesc orice gen muzical.Accept în mare parte orice eveniment indiferent de ce gen de muzică este.

Rep.: - Un mesaj pentru iubitorii de  muzică care ştiu şi să şi zâmbească.

B.B.: - În primul rând vreau să le mulţumesc tuturor celor care îmi urmăresc activitatea pe facebook, dar şi pe youtube.În al doilea rând, vă astept în număr cât mai mare să râdem împreună la clipuri săptămânale şi muzică bună!

Vă invităm să îl urmăriţi pe Bogdan şi să vă abonaţi la canalul lui de youtube !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5