Dimex Company 2000 Rebra a început lucrările în Dealul Ştefăniţei, la primul semn de intrare în judeţ

Specialiştii de la Dimex Company 2000 Rebra, firma care a câştigat licitaţia pentru obiectivul „Semn de intrare în judeţul Bistriţa-Năsăud”, au început lucrările la primul loc unde va fi amplasat primul semn de intrare în judeţul nostru, în Dealul Ştefăniţei, pasul Şetref (817 m altitudine), la graniţa cu judeţul Maramureş.
Aceste semne, 12 în total, cuprind atât elemente specifice judeţului nostru, inspirate din tradiţii, istorie, arhitectură, cât şi elemente devenite brand turistic. Semnul din Dealul Ştefăniţei va cuprinde şi elemente devenite brand turistic de „Năsăud” (roata de păun).
„Dorim să finalizăm în cel mai scurt timp montarea acestor semne la cele 12 intrări în judeţ. După ce montăm primul semn aici, la graniţa cu MM; vom amenaja tona adiacentă, realizând un frumos spaţiu de repaus, parc, pentru ca turiştii şi toţi cei care intră în judeţul nostru să ştie că suntem oameni deosebiţi, gospodari, cu iniţiativă, cărora le place frumosul, păstrarea tradiţiilor şi culturii”, a spus ing. Ionel Scurtu, care era prezent alături de tatăl său, Ioan Scurtu şi ceilalţi specialişti ai firmei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]