Din Lechinţa… Shoebox – din suflet pentru copii ca noi

Tincuţa Barar – prof. coordonator SNAC Liceul Tehnologic Lechinţa

Marţi, 20 decembrie, un grup de elevi voluntari au distribuit 150 cadouri pentru elevii din Arcalia, Crainimăt şi Măgheruş.

            A fost doar ultimul pas al unor acţiuni de anvergură ce s-au desfăşurat la Liceul Tehnologic Lechinţa în luna decembrie. Veterani şi fani înverşunaţi ai acţiunii internaţionale Shoebox, elevii şcolii noastre nu s-au dezis nici în acest an. În colaborare cu asociaţia Impact din Bistriţa coordonată de d-na Diana Moldovan, elevii Liceului Tehnologic Lechinţa coordonaţi de d-na prof. Tincuţa Barar,  au identificat un grup de elevi care să beneficieze de tradiţionalele cadouri din cutia de pantofi. Cadourile s-a dorit să fie mixte de această dată, aceleaşi pentru fetiţe şi băieţi. N-am dorit să fie un efort financiar pentru cei care au dorit să participe, aşa că acestea au conţinut câte o jucărie de pluş, dulciuri şi o carte. Într-o lume în care cititul nu mai este “la moda”, noi ne-am încăpăţânat să credem că cititul este calea spre o educaţie de calitate şi că o carte a fost şi va fi un cadou special pentru oricine în orice situaţie.  Astfel că s-au donat 150 de cadouri elevilor claselor I – IV de la şcolile din Arcalia, Crainimăt şi Măgheruş. Am fost primiţi cu bucurie şi răsplătiţi cu câteva colinde frumoase.

            Multumim d-nei director a Şcolii Generale Măgheruş, Marcela Turcu şi d-nelor învăţătoare pentru primire şi urările de bine. Mulţumim celor care au participat activ la această acţiune şi dorim tuturor “Sărbători fericite!”

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5