Dipşa: O maşină a intrat într-un cap de pod. 2 victime

Update 3: Din păcate, în ciuda eforturilor eforturilor echipajelor medicale, tânărul, în vârstă de aproximativ 17 ani a fost declarat decedat, la locul evenimentului. Celelalte patru persoane din autoturism au fost preluate de echipajele SMURD și SAJ și transportate la UPU - SMURD BISTRIȚA pentru investigații medicale.

Update 2: La accidentul din Dipsa a fost trimis, în sprijin și echipajul EPA Lechinta. Intervenția încă este în dinamica, ultimele date sunt: 3 persoane au nevoie de îngrijiri medicale, dintre care una în stop cardiorespirator, cu aplicarea manevrelor de resuscitare.

Update: Victima inconștientă este în stop cardiorespirator, în aceste momente se aplică protocolul de resuscitare, anunta Marius Rus, purtator de cuvant ISU BN.

Un accident rutier a avut loc în urmă cu puţin timp la Dipsa. Un autoturism a intrat intr-un cap de pod. Afirmativ 2 victime neincarcerate, dintre care 1 inconstienta. La faţa locului a fost alocat un B2 SAJ si TIM SMURD și echipaj de pompieri pt măsuri API - DISPECERAT INTEGRAT BN
Completare: victima inconștientă este în stop cardiorespirator, în aceste momente se aplică protocolul de resuscitare.
Update: La accidentul din DIPSA a fost trimis, în sprijin și echipajul EPA Lechinta. Intervenția încă este în dinamica, ultimele date sunt: 3 persoane au nevoie de îngrijiri medicale, dintre care 1 în stop cardiorespirator, cu aplicarea manevrelor de resuscitare.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5