Discriminarea primarilor liberalilor, în atenţia Ligii Aleşilor Locali ai PNL

În cadrul şedinţei Biroului Politic Central al PNL desfăşurată la Bucureşti, liberalii au luat o serie de decizii prin care îşi accentuează poziţia de partid de opoziţie.

În acest context, membrii Ligii Aleşilor Locali ai PNL vor fi convocaţi la finele acestei luni în cadrul unei Conferinţe generale. Motivul: întocmirea unui raport ce are ca temă discriminarea primarilor PNL în ceea ce priveşte finanţarea pe parcursul anului trecut.

,,Vom face o analiză a discriminării primarilor liberali atât de către Guvernul PSD - PDL, cât şi de cel PDL, care au condus ţara în 2009. Mulţi primari liberali nu şi-au putut iniţia, continua sau definitiva proiecte. Raportul referitor la această situaţie va fi prezentat atât actualului Executiv, cât şi unor foruri internaţionale pentru a dovedi că liberalii din administraţia publică locală au fost discriminaţi", a declarat pentru MEDIAFAX, prim-vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban.

În ceea ce priveşte Congresul ordinar al Partidului Naţional Liberal, acesta va fi organizat în toamna acestui an, şi nu în primăvară, aşa cum ar fi fost statutar.

Potrivit unor surse din PNL, în primăvară va fi organizat un Congres PNL doar pentru modificarea statutului partidului, în principal, în sensul extinderii puterilor preşedintelui PNL.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5