Disprețul și bășcălia cu care se aruncă peste 1 miliard din banii sîngeorzenilor pentru confortul primarului ! Mi-e jenă! Mașina a fost cumpărată de la firma colegului de partid, deputatul Robert Sighiartău

Noi acuze sunt aduse de către deputatul Daniel Suciu primarului din Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău.
"În orașul în care nu sunt bani pentru piatră să astupi craterele din străzi, în stațiunea care a refuzat bani de la guvern pentru 2 proiecte, caz unic la nivel național, în orașul în care nu sunt bani pentru becuri, da...se găsesc bani pentru o mașină de lux. Filmulețul de mai jos exprimă disprețul și bășcălia cu care se aruncă peste 1 miliard din banii sîngeorzenilor pentru confortul primarului. Asta nu e mașina sîngeorzenilor, e mașina pentru orgoliul nemăsurat al unui singur om. Atâta știe...fală. Pentru că e ilegal, conform OUG 90/2017 ca primăriile să cumpere mașini peste o anumită valoare (18.500 de euro) primarul s-a gândit că poate să păcălească pe toată lumea și să o cumpere prin Ocolul Silvic. E același lucru. La fel de ilegal și imoral! Și ca minciuna să fie completă, nu se spune prețul, doar că e la fel cu prețul unui Duster. Fals! O minimă cercetare și am găsit și mașina și prețul, după cum veți vedea tot mai jos. Să mai spun că mașina a fost cumpărată de la firma colegului de partid, deputatul Robert Sighiartău, numărul 2 în PNL la nivel național? Mi-e jenă de jena celor care mai cred în bunele intenții ale unei administrații care urlă peste tot că nu are bani pentru nimic, dar aruncă bani pentru studii umflate, avocați care să-l apere de referendum, haburi și o mașină de lux. La capitolul ăsta da, e primul! Ps-stimați consilieri locali PNL, mai aveți răbdare?" spune deputatul Suciu.

Comentarii

12/05/18 22:26

Râde hârb de oală spartă!

12/05/18 22:44

Din păcate d-l Suciu nu prea stăpânește noțiunea cifrelor. o socoteală simplă: 18500*4,6=85.100 lei (ron), adică echivalentul a 2-3 salarii de deputat (Poate ați vrut să spuneți 1 miliard lei vechi, putând duce în eroare oamenii).

13/05/18 09:10
Daraban

Din păcate Alexandre tu nu stăpânești limba română. 18.500 este limita legală până la care poți face achiziție directă. Mașina a costat 26.000 de euro. Mai fa un calcul să vezi cât iese.

13/05/18 10:43
Iusti sohorca

Ba din contra Alexandru Daraban...te incurci in cifre magale. Nici o institutie publica nu poate cumoara masini mai scumpe de 18.500 euro. Iar idolul tau, primarul, a dat peste 20.000 de euro penteu masina asta. Altfel, tot in cantonul cfr stai?

15/05/18 09:58
Bistritean

Ar trebui desfiintzat dreptul Consiliilor Locale si al Primariilor, sa hotarasca ei ce salarii sa dea celor de la primarii , ptr ca pe seama contribuabililor, au ajuns cu salarii de 3-4 ori mai mari decat cei care iau minimul pe economie si efectiv isi bat joc de banii publici ce salarii babane si-au tras pe seama contribuabililor locali, in timp ce sunt familii care n-au ce manca .
A ajuns ca un agent de politie locala, sa aiba salar cat un ofitzer de la jandarmerie... si nu prea cred eu ca au aceiasi pregatire, calificare profesionala , competenta si "putere " legala ... ( ca exemplu doar ) , iar un primar are salar cat un director de " fabrici si uzine "... care produc plusvaloare economica , nu doar " papatori ai banului public " .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5