Traian Ogâgău: Manipulări din partea impostorului D. S. În viața lui nu a fost în stare să facă absolut NIMIC decât să se plimbe pe 50.000 lunar

Noi acuze sunt aduse de către deputatul Daniel Suciu primarului din Sângeorz-Băi. Deputatul spune că "cu dispreț și bășcălie se aruncă peste 1 miliard din banii sîngeorzenilor pentru confortul primarului" Suciu spune că primarul şi-a cumpărat o maşină de lux de la firma colegului de partid, deputatul Robert Sighiartău.
Primar din Sîngeorz-Băi îi răspunde.
"ADEVĂRUL despre mașina second-hand a Primăriei Sîngeorz-Băi! Dacia Duster de 20.000 euro sau Audi Q 5 second-hand 25.000 euro TVA inclus!? Astfel de manipulări expirate din partea impostorului D. S. care a reușit SINGURUL proiect în două mandate de parlamentar, acela de reintroducerea a trenului Ilva - Rodna. Acest proiect a adus un prejudiciu bugetului de stat de 20.000.000 lei vechi, ATÂT a făcut acest politruc pentru Valea Someșului și Sîngeorz-Băi, în rest doar dezbinare și vrajbă între oameni! În viața lui nu a fost în stare să facă absolut NIMIC decât să se plimbe pe 50.000 lunar și să manipuleze cetățenii crezând că singeorzenii sunt ușor de manipulat, or fi, nu vor fi.... vom vedea! NOI, administrația locală, în cei doi ani, am reușit să implementam proiecte de 20.000.000 euro " spune Traian Ogâgău.
Declaraţia deputatului Daniel Suciu:
http://www.rasunetul.ro/dispretul-si-bascalia-cu-care-se-arunca-peste-1-...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5