Primarul Traian Ogâgău vine cu o mare surpriză pentru Sîngeorz-Băi. Azi, o zi istorică pentru staţiune !

Primarul Traian Ogâgău le transmite de la Cluj-Napoca, în prag de AN Nou, sângeorzenilor că este o ZI ISTORICĂ PENTRU ORAȘ! Anul vine cu noi proiecte semnate la ADR Nord-Vest.
 
Dragii mei sîngeorzeni.
 
Așa cum am promis, iată și cadourile pentru voi în ajun de an nou în valoare de 15 milioane de euro!
 
Astăzi, cu ajutorul bunului Dumnezeu, am semnat contracte de finanțare pentru încă trei proiecte importante la care s-a muncit foarte mult.
Este vorba despre :
 
1- Centru de tineret, construcție pasarelă pietonală, reabilitarea vila 1 și ASFALTARE STRĂZI peste Someș, 5 milioane de euro.
 
2- Amenajare zonă de promenadă pe Valea Borcutului și ASFALTARE STRĂZI, 5 milioane de euro.
 
3- Amenajare piste de biciclete, pod rutier peste Someșul Mare, și ASFALTARE STRĂZI, 5 milioane de euro.
 
Urmează licitația publică și demararea lucrărilor! 
Vreau să vă mulțumesc vouă, tuturor sângeorzenilor pentru înțelegere, C. L. și echipei minunate pentru efortul titanic depus în această perioadă.
 
Iată că, așa cum am promis în campania din 2016, în doar doi ani și jumătate, printr-o ALTFEL de abordare și multă muncă, administrația locală Sângeorz-Băi poate fi foarte eficientă ținând cont că avem foarte multe de recuperat.
La această oră avem proiecte semnate deja de apx. 23.000.000 de euro care vor demara curând și altele de apx. 20.000.000 de euro care vor fi semnate în cel mai scurt timp plus unele noi aflate în studiu de oportunitate. 
Se pare că știm foarte bine să ne facem treaba în ciuda tuturor piedicilor. 
Nimic nu este imposibil atâta timp cât noi sângeorzenii suntem uniți, harnici și punem cu toții suflet și mâna în efortul de a dezvolta și a schimba din toate punctele de vedere această frumoasă comunitate. 
DOAR împreună reușim dragii mei sîngeorzeni.
Urmează să semnăm și alte proiecte importante pentru noi cum ar fi școala de pe Cormaia, grădinițe noi, reabilitări de scoli, etc...care, în 5 ani, odată implementate vom avea un oraș cum nu am visat vreodată. Proiectele dragii mei, sunt singura noastră șansă pentru dezvoltarea comunității noastre.
 
În încheiere vă urez sângeorzenilor, vecinilor, someșenilor și tuturor bistrițenilor oriunde v-ați afla, un an nou plin de realizări pe toate planurile, la mulți ani cu sănătate și vă așteptăm cu drag acasă!
Mândru că sunt sîngeorzan!
Rog distribuiți, mulțumesc!
 
Cu deosebit respect,
Primar Sîngeorz-Băi 
Traian Ogâgău

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5