Goldnet Service - servicii și recomandările de luat privind achiziționarea unui laptop

Laptopurile, copii - ai calculatoarelor, daca am putea să le numim așa, sunt un pilon de bază pentru activititatile zilnice pe care le desfășoară fiecare. Din ce în ce mai numeroase, companiile ce produc laptopuri, au câștigat admirația publicului, aceștia înlocuind vechiul calculator cu un laptop ce este mult mai practic.

Despre piața produselor second-hand se pot spune multe. Faptul că este în continuă dezvoltare este un lucru vizibil și totodată de admirat. Însă de ce încă multe persoane au o reținere în ceea ce privește achiziționarea de produse second-hand?

O greșeală imensă pe care o fac toate aceste persoane este că asociază termenul de second-hand cu termenul defect. Pentru a nu se mai crea această confuzie, trebuie menționat că second-hand se referă doar la folosit.

Având în vedere rezistența laptopurilor fabricate de companiile renumite, cu siguranță aceastea se gasesc și în magazine second-hand de specialitate precum Goldnet Service.

Experiența de peste 7 ani în IT este cea care reflectă determinarea acestora. De-a lungul timpului, echipa s-a specializat pe service laptop-uri second-hand dar și calculatoare, reparații plăci de bază laptop, relipire cipset – northbridge – southbridge - video laptop, înlocuiri de ecrane laptop sau monitoare de calculator, reparații și înlocuiri de cabluri de alimentare și șirul nu se oprește aici. Cu sediul în București, Goldnet Service, acoperă mai multe arii de necesități prin dispunerea firmei pe mai multe departamente:

  • Departament service
  • Departament dezmembrare laptop
  • Departament vânzări

Performanța necesară obținută și în cazul unui buget redus

De multe ori, multe persoane se lasă duse de val și achiziționează gadgeturi de o performanță aparte, standard mult mai ridicat, ce nu sunt necesare pentru nevoile de utilizare zilnice. Pentru cei ce au nevoie de un laptop pentru a executa operațiuni minore precum scrierea unor documente sau utilizarea internetului, este recomandat să se opteze pentru un laptop sh de la Goldnet Service.

Un alt avantaj pe care îl au laptopurile second-hand este prețul vizibil redus. Este mai convenabil și din acest punct de vedere să se achizitioneze un laptop second-hand în locul unuia nou ce reprezintă o achiziție mai costisitoare.

Cand se achiziționează un laptop second-hand trebuie să se țină cont, de asemenea, de câteva aspecte. Un prim lucru după care e indicat să fie atenția orientată este sistemul de operare - daca este sau nu preinstalat. Este un caz general valabil și în cazul laptopurilor noi. Laptopurile second-hand de la Goldnet Service se regăsesc fără sistem de operare instalat, pentru a nu crea confuzii în caracteristici.

În cadrul magazinului Goldnet Service se pot regăsi branduri renumite de laptopuri precum Dell, Lenovo, HP, Acer, Asus și nu numai. Echipa este atentă asupra detaliilor și, înainte să le pună la vânzare, le supun diferitelor teste de performanță.

Totodată, trebuie menționat faptul că brandul laptopului stabiliește doar designul exterior. Performanța fiecăruia în parte este redată de modelul procesorului (Intel sau AMD0, plăcile video - de tipul Nvidia, ATI, AMD, Intel) și alte componente ce facilitează performanța.

Atenție sporită asupra tuturor detaliilor

Atunci când se achiționează un laptop second-hand este recomandat ca aceasta să se facă doar de la distribuitori specializați, nu de la persoane fizice. La Goldnet Service se poate verifica produsul în momentul achiziției.  Se primește o garanție extinsă pentru fiecare laptop în parte ce variază între 12 și 60 de luni.

Trebuie, totodată, să se acorde o atenție aparte și semnelor de uzură  deoarece este de la sine înțeles că semnele de uzură sunt prezente în cazul laptopurilor second-hand. Un mousepad decolorat nu va crea nicio problemă în ceea ce privește funcționarea. Însă lipsa unor șurburi de fixare, crăpăturile exagerate în carcasa laptopurilor sau lipsa tastelor sunt defecțiuni majore ce nu trebuie să încurajeze achiziția.

Echipa Goldnet service încurajează îndreptarea atenției și asupra bateriei. Omiterea acestui aspect duce la evenimente neplăcute. Se va beneficia doar de un timp scurt de funcționare a laptopului dacă nu este conectat la o sursă de curent electric. La sediul Goldnet Service se beneficiază de întregul suport și cele mai bune sfaturi din parte echipei pentru a achiziționa doar ceea ce prezintă beneficiile cerute de fiecare în parte.

Accesand https://laptopsecond-hand.ro/, se pot acumula detalii ce vin în completarea celor enunțate anterior pentru ca alegerea să fie una înțeleaptă, iar pretul achiziției să fie unul pe măsură.

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5