Dispută pe Twitter între EBA şi Daciana Sârbu

Daciana Sârbu a fost acuzată, într-un articol publicat de Evz.ro, că a întârziat cu aproximativ 40 de minute decolarea cursei Tarom de luni de pe Otopeni spre Strasbourg.
Potrivit unor angajaţi ai aeroportului Otopeni, premierul Ponta ar fi intervenit pentru ca avionul Tarom să rămână la sol până la îmbarcarea soţiei sale, care s-a trezit cu dificultate, au scris jurnaliştii de la Evz.
De cealaltă parte, europarlamentarul Daciana Sârbu a negat acuzaţiile care i se aduc şi le-a pus pe seama unui ,,atac mizerabil” venit din partea PDL-iştilor.
,,Cursa de luni dimineaţa către Strasbourg era programata să plece la ora 8:20. A plecat la ora stabilită, ba chiar a ajuns la destinaţie cu 10 minute mai devreme. Pasagerii din avion pot să confirme acest lucru. Eu m-am înregistrat şi îmbarcat alături de toţi colegii. Aviz celor care caută teme de atac şi nu reuşesc să le găsească”, a scris Daciana Sârbu pe Facebook, postând totodată un document al Secretariatului General al Tarom, în care se arată că RO371 a operat fără întârziere.
Totodată, Daciana Sârbu a precizat că ea nu s-a plâns niciodată că Elena Băsescu ocupă trei locuri în avion.
Reacţia mezinei preşedintelui nu s-a lăsat mult aşteptată, aceasta postând un mesaj pe Twitter în care a făcut-o ,,grasă”, în mod indirect, pe colega ei din Parlamentul European:.
,,Înţeleg că Daciana Ponta, surprinsă de presă că a ţinut un avion la sol 45 de min pentru că nu s-a putut trezi de dimineaţă, răspunde acuzându-mă pe mine că ocup 3 locuri în avion... Precizez doamna Ponta că spre deosebire de dumneavoastră, mie îmi permite silueta sa ocup un singur loc”, a scris EBA pe Twitter.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5