Premierul Victor Ponta şi europarlamentarii Daciana Sârbu şi Corina Creţu, invitaţi la inaugurarea Spitalului de Oncologie Bistriţa

Sâmbătă, de la ora 12, va fi inaugurat Spitalul de Oncologie de pe str. Alba Iulia, secţie a Spitalului Judeţean Bistriţa-Năsăud. „Incidenţa bolilor oncologice creşte, iar dezvoltarea metodelor de diagnostic, datorită terapiilor variate care trebuie aplicate şi a suportului de îngrijire paleativă, ne-a dus la extinderea acestui serviciu. Vom inaugura o clădire nouă, cu saloane cu două paturi, cu toată aparatura necesară consultaţiei, cu cabinete moderne, cu psihoterapie. Susţinerea paleativă a pacientului se face nu doar prin tratament ci şi prin suportul psihologic care este deosebit. Trebuie să înveţi să combaţi durerea, să-i asiguri pacientului un confort de viaţă şi o demnitate a persoanei. Noua secţie este un spaţiu adecvat în care am implementat, pe lângă terapii medicamentoase, şi terapiile cu suport psihologic şi religios”, declară managerul Mircea Gelu Buta.
Valoarea lucrărilor este de aproximativ 15 miliarde lei, la inaugurare fiind aşteptaţi premierul Victor Ponta şi europarlamentarii Daciana Sârbu şi Corina Creţu.

Comentarii

19/07/13 08:27
Vizitator

Penibil. Dupa ce au criticat cat i-a tinut gura ca premierul Boc taie panglici dupa fiecare 10 km de autostrada, Ponta devine si mai penibil. Astia nu sunt in stare sa construiasca ceva de la inceput.Inaugureaza ceea ce au facut altii. Mai adauga o aripa, mai ridica o mansarda, prilej pentru noii panglicari de a mai taia o panglica. Cat despre sectia de oncologie destinată pacienţilor în stare terminală,mai importanta ar fi finalizarea bisericii aflata in constructie in curtea spitalului, acestia neavand alta sansa decat "marea trecere".

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5