Doi bărbați din Rebrişoara, reținuți pentru braconaj piscicol. Un tânăr de 21 de ani a decedat

Poliția a fost sesizată luni cu privire la faptul că în grădina unei locuințe, de pe raza comunei Rebrișoara, se află o persoană inconștientă, care s-ar fi electrocutat.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde în urma verificărilor amănunțite efectuate au stabilit că trei bărbați, de 21 ani, de 38 ani, respectiv 26 ani, toți din Rebrișoara ar fi săvârșit infracțiunea de braconaj piscicol.

“Astfel, aceștia sunt bănuiți că ar fi pescuit ilegal în pârâul Gersa, care traversează prin partea din spate a locuinței tânărului, de 21 ani, folosind o rolă electrică, pe care ar fi conectat-o la o priză montată la centrala termică din locuință, un dispozitiv electric confecționat artizanal, suport pentru cablurile electrice, de pe care lipsea de pe anumite porțiuni materialul izolator. Ca urmare a acestui fapt a rezultat decesul tânărului, de 21 ani, prin electrocutare.

Totodată, poliția a mai fost sesizată ulterior cu privire la faptul că și bărbatul de 38 ani ar fi fost electrocutat și ar fi inconștient. Acest aspect nu s-a confirmat. Cercetările sunt continuate de Serviciul de Investigații Criminale pentru infracțiunile de ucidere din culpă și braconaj piscicol”, se arată în comunicatul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Față de bărbații de 38 ani, respectiv 26 ani s-a luat măsura reținerii pentru 24 ore, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud cu propunerea luării unei măsuri preventive.

 

 

 

 

 

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5