Doina Pană, ministru interimar al Muncii

Ministrul delegat pentru Dialog Social, Doina Pană, va ocupa funcţia de ministru interimar al Muncii. Judeţul nostru a mai avut un ministru al Muncii, în guvernarea Boc, în persoana democrat-liberalului Ioan Nelu Botiş, care şi-a dat demisia în urma unui scandal cu fonduri europene.

În 2004, Doina Pană a devenit consilier judeţean, iar în 2008 a câştigat un al doilea mandat în Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud, mandat pe care l-a întrerupt în perioada în care a fost numită secretar de stat în Ministerul Educaţiei, unde a stat opt luni în funcţie. În 2009, Doina Pană a fost candidat la alegerile pentru Parlamentul European. Ea este preşedinte al organizaţiei judeţene de femei din cadrul PSD Bistriţa-Năsăud şi vicepreşedinte la nivel naţional al Organizaţiei de Femei a PSD.

În 2012, ea a fost aleasă din nou consilier judeţean. În 9 decembrie 2012, la alegerile parlamentare, Doina Pană a devenit deputat PSD în Colegiul 1 Bistriţa-Livezile, obţinând 56,85% din voturi. Ea este singura femeie parlamentar din Bistriţa-Năsăud.

Miniştrii PSD care vor ocupa, interimar, posturile de ministru eliberate de PNL sunt: Dan Şova -Transporturi, Nicu Bănicioiu-Sănătate, Robert Cazanciuc-Relaţia cu Parlamentul, Rovana Plumb-Ape, Doina Pană- Muncă, Mihnea Costoiu-Cultură, Titus Corlăţean- Românii de Pretutindeni.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5