Doina Pană: PSD nu va permite modificarea Codului Fiscal, cu majorări de taxe!

Vicepreşedintele Partidului Social Democrat, deputatul Doina Pană,  a anunţat că formaţiunea pe care o reprezintă nu este de acord şi nu va permite modificarea Codului Fiscal, în sensul majorării de taxe şi contribuţii, mai ales că vizează PFA-uri şi micile firme româneşti, într-o economie dominată de multinaţionale. Aceasta a mai spus că dacă Guvernul va adopta o ordonanţă de urgenţă, care ar însemna aplicarea imediată, atunci va fi o primă măsură pe care PSD o va îndrepta.

         „Vreau să asigur bistriţenii că această mizerie nu se va întâmpla. Domnul Dragnea a transmis o scrisoare deschisă către domnul Dacian Cioloş, să vină în faţa Parlamentului şi să prezinte şi o situaţie reală a economiei româneşti, adică ce ascund de trebuie să iasă cu asemenea măsuri, încât să taie veniturile şi cui, categoriilor cu o situaţie financiară de la mediu în jos, mă refer la PFA-uri, la micile firme româneşti, care oricum au ajuns o minoritate alături de multinaţionalele din ţara asta. Să spună clar ce mai pregăteşte acest Guvern până când va trebui să plece.

         Asigur bistriţenii că PSD nu va pemrite să se întâmple aşa ceva, şi dacă totuşi vor avea neobrăzarea să iasă cu o ordonanţă de urgenţă, care ştim foarte bine că intră în vigoare din momentul în care este adoptată, dacă vom avea votul lor şi vom face Guvernul, şi sper că acest lucru se va întâmpla, va fi prima măsură pe care o s-o îndreptăm”, a declarat deputatul Pană.

         Parlamentarul PSD a precizat că a auzit multe în politică şi a trăit momente în care, fără consultări prealabile, au apărut acte normative mai ales că „dialogul social nu mai există de mai bine de un an”, însă demersul Guvernului de a veni cu un proiect de ordonanţă de urgenţă „pe sub preş” şi să nu recunoşti ca ministru că el există, mai ales că a fost transmis către Consiliul Fiscal, este o chestiune nemaiîntâlnită, mai ales că Guvernul mai are „câteva luni de viaţă”.

 

 

          

 

Comentarii

09/09/16 14:58
Vizitator

Fă, Doina , nu te mai agita degeaba ca nu se intampla nimic cu codul fiscal. Gabriel Biriș , cel care a agitat spiritele in legatura cu acest subiect, si-a dat demisia din guvern. Pe de alta parte, Doina Pana spunea :”Am citit, ușor amuzată, elogiile pe care domnul Dolha mi le-a adus”. Se pare ca doamna Pana este usor stanjenita de elogii, dupa ce s-a obisnuit mai mult cu badaraniile lui Ponta.
Reamintim ca in primavara lui 2014, in timpul inundatiilor produse in sudul tarii Ponta si Dragnea au fost in jud. Teleorman, unde s-a petrecut o scena reluata pe toate posturile de televiziune: „Tu ce faci, fă, Doina aici? Aveai tu chef de nişte inundaţii?”, a întrebat-o Victor Ponta pe Doina Pană, văzând-o şi pe ea în barcă. Surprinsă probabil şi ea de felul în care a fost abordată în faţa camerelor de luat vederi, Doina Pană a răspuns incurcata, doar atât: „Pai nu aveam chef, dar…”
In ciuda evidentei, Ponta a negat cele afirmate de el.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5