Doris Moldovan a renunţat la funcţia de director executiv al AJOFM

Doris Moldovan a renunţat la şefia Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa-Năsăud, după doi şi jumătate de manageriat. Aceasta a plecat, prin transfer, în funcţia de consilier principal la Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri, dar anunţă că nu va renunţa la Bistriţa şi la ideea unei candidaturi pentru funcţia de deputat.

“În ultimii ani, de când sunt la AJOFM şi implicată în viaţa politică, am avut diverse ocazii de a accede într-o funcţie mai bună la Bucureşti. De fiecare dată nu m-am simţit pregătită, spuneam poate nu e momentul meu. Ei acum, mi s-a oferit din nou o astfel de şansă, de a pleca la Bucureşti, de a face politică, dar şi profesional de a fi în funcţie publică, de a învăţa şi de a demonstra că pot mai mult. Este un pas, o evoluţie, un moment în care “trenul vine şi trebuie să-l iei”. Recunosc că viaţa mi-a oferit şansa să îmbin partea de evoluţie politică, cu cea profesională, dar şi personală”, a declarat Doris Moldovan, în cadrul unei conferinţe de presă.

Doris Moldovan a menţionat că plecarea de la AJOFM Bistriţa-Năsăud nu reprezintă “o înfrângere” sau un “abandon”, ci ca un pas înainte. “Am de gând să construiesc în continuare, să particip la fiecare acţiune aici, în judeţul nostru, şi am deja pregătite multe acţiuni pentru viitorul apropiat”, a adăugat fostul director executiv al AJOFM BN.

“În plan politic, voi fi activă şi la nivel central, la Bucureşti, dar şi pe plan local, fără o funcţie anume. Nu-mi doresc funcţii, nu aceasta este ideea mea. Normal că pe viitor îmi doresc să fiu una dintre acele femei care vor avea curajul să participe la alegerile din toamnă, cu o candidatură”, a declarat aceasta, precizând că în vizor este un colegiu de deputat din Bistriţa-Năsăud.

Doris Moldovan a intrat în PDL în 2007, iar în scurt timp a reuşit să ajungă la şefia Organizaţiei de Femei a PDL. Aleasă consilier judeţean, a renunţat la această funcţie pe fondul stării de incompatibilitate în care se afla. Ulterior, Doris Moldovan a fost găsită “incompatibilă” şi cu funcţia de lider al OF PDL Bistriţa-Năsăud, fiind înlocuită de Gabriela Montoiu. De altfel, Doris Moldovan nici nu a mai candidat pentru Biroul Judeţean al doamnelor democrat-liberale.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5