La AJOFM B-N a fost instalat noul director

Doris Moldovan a fost propusă pentru această funcţie de PD-L

Ieri, în prezenţa directorului ANOFM, Silvian Bian, a salariaţilor de la AJOFM, a reprezentanţilor Consiliului Judeţean, a unor primari PD-L, prefectul Cristian Florian a învestit-o în funcţia de director al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Munca (AJOFM) pe Doris Moldovan.

„O cunosc pe Doris Moldovan de ceva vreme şi ştie că este o persoană potrivită pentru această funcţie", a spus prefectul. Vizibil emoţionată, Doris Moldovan a afirmat că, prin măsuri active, se va implica în bunul mers al instituţiei.

„Prezenţa dumneavoastră mă face să mă simt bine şi foarte responsabilă şi îmi confirmă faptul că mă veţi susţine, şi vreau să vă promit că voi da tot ce pot mai bun din mine, astfel încât ceea ce mi-am propus să fie îndeplinit, a afirmat noul director AJOFM B-N Doris Moldovan.

La eveniment a fost prezent şi preşedintele CJ Liviu Rusu care le-a mulţumit angajaţilor AJOFM pentru activitatea pe care o desfăşoară.

„Este plăcut pentru mine să mă aflu aici, este un semn că vă apreciez şi susţin munca grea pe care o desfăşuraţi în această instituţie”, a declarat preşedintele CJ Liviu Rusu.

Uşor nostalgic, fostul director, acum deputat PD-L Ioan Nelu Botiş le-a mulţumit şi el angajaţilor AJOFM pentru încrederea acordată şi le-a urat ca şi în continuare să rămână cea mai importantă instituţie din judeţ.

„ Am un sentiment într-adevăr greu de exprimat. Am muncit cinci ani, aici, şi cea mai importantă lucrare a fost construirea încrederii. Trebuie să fim mândri de ceea ce faceţi şi să nu uitaţi să slujiţi interesele cetăţeanului, cel care ne plăteşte impozitele. Vă doresc să rămâneţi cea mai importantă instituţie din judeţ”, a spus Ioan Nelu Botiş.

Silvian Bian, directorul Agenţiei Naţionale a dat asigurări ca va urmări activitatea noului director AJOFM B-N, în aşa fel încât acesta sa respecte angajamentele pe care Agenţia le-a luat încă de pe vremea când Ioan Nelu Botiş se afla la cârma AJOFM.

„ Când am intrat în Agenţie, parcă eram într-o ţară îndepărtată don Occident. Sper ca doamna Moldovan să conducă la fel de bine ştacheta şi vom supraveghea acest lucru. Trebuie să avem grija că rata şomajului, în Bistriţa-Năsăud să nu depăşească rata şomajului la nivel naţional şi mai mult decât atât, trebuie dat în folosinţă cât de repede Centrul de Formare Profesională de la Beclean" a spus Silvian Bian.

Doris Moldovan a fost încadrată în funcţie cu un salariu de 1.920 lei, plus 50% indemnizaţie de conducere şi 10% alte sporuri.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5