Răzbunarea PDL-ului

PSD-istul Cristi Parasca a pierdut concursul pentru postul de director adjunct al Finanţelor Publice

Războiul negocierilor dintre organizaţiile judeţene ale PSD şi PD-L au căpătat accente hilare. După ce ambele formaţiuni politice şi-au trimis oameni pentru a candida la şefia unor deconcentrate, la Direcţia Generală a Finanţelor Publice, se produc schimbări peste schimbări, în ceea ce îi priveşte pe directorii adjuncţi.

În urma unei înţelegeri cu PD-L, PSD s-a ales cu un post de director adjunct la Finanţele Publice, post ocupat de Cristian Parasca. }n schimb, social-democraţii au renunţat să îşi mai trimită oameni la concurs pentru şefia AJOFM, rămânând în funcţie Doris Moldovan.

Schimbările produse în ultimul timp la deconcentratele din judeţ i-au înfuriat pe portocalii şi astfel au trecut şi ei la mici răzbunări. Au început cu o instituţie cheie, Finanţele Publice, subordonată unui minister care aparţine PDL-ului. Primul sacrificat a fost social-democratul Cristian Parasca, care a pierdut concursul pentru ocuparea funcţiei de director adjunct. Contact telefonic, Cristian Parasca ne-a precizat:

„Nu pot să spun dacă a fost sau nu o răzbunare politică. Nu ştiu ce să zic, atâta vreme, cât eu m-am prezentat la concurs, mi-am susţinut proiectul în faţa comisiei, şi nu am mai avut nici un alt contracandidat. Chiar am fost felicitat de către membrii comisiei. Cu toate acestea, am aflat cu stupoare de pe site-ul ministerului, că nu am obţinut punctajul necesar. Am luat 62 de puncte din necesarul de 70, şi astfel am fost respins”.

Ionuţ Ilieşi, fostul director adjunct, a primit ordinul de schimbare din funcţie, şi va merge ca şef la Administraţia Fiscală din Prundu Bârgăului. În acest moment, la Direcţia Generală a Finanţelor Publice Bistriţa-Năsăud postul de director adjunct a rămas liber.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5