Luni, Sabin Ilieşi va fi instalat oficial la conducerea „Finanţelor”

Mult aşteptatele numiri în posturile de directori la deconcentratele din judeţ au ajuns să se confirme. Sabin Ilieşi, fostul prim-vicepreşedinte PD-L B-N, a preluat conducerea Direcţiei Generale a Finanţelor Publice, după ce fostul director Ioan Ţintean a câştigat alegerile parlamentare din noiembrie.

Instalarea oficială a lui Sabin Ilieşi la conducerea Finanţelor din judeţul nostru va fi făcută, luni, 9 martie. Potrivit Ordinelor semnate de ministrul Finanţelor Publice, Gheorghe Pogea, şi preşedintele Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, Sorin Blejnar, în structura de conducere a DGFP Bistriţa-Năsăud, a fost numit ca şi director executiv, Sabin Ilieşi.

,,Începând de luni îmi voi prelua atribuţiile de director executiv la Direcţia Generală a Finanţelor Publice Bistriţa-Năsăud. Vreau să mulţumesc public pentru încrederea acordată, atât domnului Oltean, cât şi PDL-ului. Cred că experienţa mea de aproape 30 de ani de muncă, doctoratul în finanţe, mă va ajuta să fac faţă acestei funcţii”, a afirmat noul director DGFP B-N.

Sabin Ilieşi este şi consilier judeţean PD-L.Odată instalat în funcţia de director executiv DGFP, Ilieşi a promis că va încerca să sprijine activitatea din CJ prin intermedierea unor întâlniri cu oamenii de afaceri din judeş, pentru găsirea unor soluţii optime. „Îmi doresc să dispară orgoliile şi tensiunile din CJ, să ne apucăm de treabă şi să chibzuim cât mai raţional banii”, a concluzionat Sabin Ilieşi.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5