Dotări pentru baza de recuperare de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa

Preşedintele Consiliului Judeţean continuă seria veştilor bune pentru sistemul de sănătate bistriţean. Este vorba de prima dotare completă din ultimii 18 ani a bazei de recuperare medicală din cadrul secției de Recuperare, medicină fizică și balneologie a Spitalului Județean de Urgență Bistrița. Valoarea totală a echipamentelor este de 190.000 lei, finanțarea fiind asigurată integral de Consiliul Județean Bistrița-Năsăud.

„Anual trec pragul secției de Recuperare a Spitalului Județean de Urgență Bistrița peste 1600 de pacienți care au nevoie de sprijinul celor doi medici, doamna dr. Mureșan Lenuța și domnul dr. Riza Daniel și, bineînțeles, de echipamentele necesare în procesul de recuperare: aparat magnetoterapie; aparat terapie laser; aparat electroterapie joasă și medie frecvență; aparat terapie cu unde de șoc; aparat terapie cu ultrasunete; aparat terapie cu unde scurte; baie de parafină; aparat multifuncțional kinetic; bicicletă ergonomică verticală; bicicletă ergonomică orizontală.

Sănătatea oamenilor este cea mai importantă, iar acest lucru vrem să îl dovedim în fiecare zi împreună cu domnul manager, Gabriel Lazany, echipa managerială a Spitalului Județean de Urgență și cu medicii specialiști”, transmite preşedintele Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5