Fabricat în Bistriţa-Năsăud

A doua ediţie a Bursei Meşteşugurilor şi Tradiţiilor, găzduită de Beclean

Cea de a doua ediţie a Bursei Meşteşugurilor şi Tradiţiilor „Fabricat în Bistriţa-Năsăud”, organizată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa-Năsăud, este programată pe 8 septembrie, în zi de sărbătoare a Naşterii Maicii Domnului, în Piaţa Drapelului Naţional din Beclean.

„Evenimentul va aduce în prim plan meserii vechi care au fost uitate, dar care astăzi, prin lipsa celor care ar putea să le continue, s-ar putea pierde. Astfel, vom putea contribui la imaginea economico-turistică a judeţului nostru”, argumentează acest demers directorul executiv al AJOFM BN, Doris Moldovan.

Astfel, comunele participante vor avea la dispoziţie standuri unde agenţii economici sau persoanele fizice vor expune, în vederea comercializării, produsele tradiţionale. De asemenea, meşterii bistriţeni vor arăta publicului tehnicile de fabricare a produselor din zona pe care o reprezintă. Totodată, agenţii economici vor veni cu oferta de locuri de muncă vacante.

Prima ediţie a acestei burse s-a desfăşurat, în mai 2009, la Năsăud, la acea vreme dând curs invitaţiei aproape jumătate dintre comunele judeţului Bistriţa-Năsăud.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5