Două noi programe de formare profesională, pentru şomerii cu studii

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa – Năsăud prin Centrul propriu de Formare Profesională, organizează pentru şomerii absolvenţi de studii superioare, două noi programe de formare profesională în ocupaţiile de “formator” şi “manager proiect”.
Programul de formare profesională în ocupaţia “formator” este cu durata de pregătire de 4 săptămâni şi cuprinde 120 ore, din care pregătirea teoretică 40 ore, iar cea practică 80 ore. Formatorul este specialistul în formare care proiectează, derulează, evaluează şi revizuieşte activităţi teoretice/practice şi/sau programe de formare şi dezvoltare a competenţelor profesionale, derulate în instituţii specializate sau la locul de muncă.
Programul de formare profesională în ocupaţia “manager proiect” este de 3 săptămâni. Ocupaţia “manager proiect” are în vedere toate persoanele care au responsabilitatea de a realiza şi implementa proiecte la nivel operaţional. Programul de curs de 90 de ore conţine prezentarea unor concepte teoretice (30 ore) şi instrumente practice (60 ore) pentru o serie de domenii funcţionale, care sunt componente esenţiale ale competenţei şi performanţei managementului de proiect la acest nivel.
“Aceste două programe de formare profesională se adresează doar absolvenţilor de studii superioare şi se organizează gratuit pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă (şomeri indemnizaţi şi neindemnizaţi). Persoanele interesate să urmeze aceste programe de formare profesională organizate de agenţie, sunt invitate să se înscrie la sediul Centrului de Formare Profesională din Bistriţa, strada Gării, nr. 2 – 4, etaj ll, telefon 0263 – 236296” ne declară Otilia Râpan, director executiv AJOFM BN.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5