Două persoane cercetate pentru că şi-au însuşit bunuri găsite !

Două persoane bănuite de comiterea infracțiunii de însușirea bunului găsit au fost identificate de polițiști. Prejudiciile au fost recuperate în totalitate, anunţă Poliţia bistriţeană.

«La data de 12 iulie a.c., în urma cercetărilor efectuate într-un dosar penal, înregistrat inițial cu autor necunoscut, polițiștii Biroului de Investigații Criminale au identificat o femeie de 43 ani, din Mureșenii Bîrgăului, bănuită că la data de 30 august 2016 ar fi găsit un telefon, pe raza municipiului Bistrița, pe care și l-ar fi însușit, cauzând un prejudiciu în valoare de 800 lei. Prejudiciul a fost recuperat, telefonul fiind restituit persoanei păgubite », se arată în comunicatul IPJ BN. Cercetările continuă în acest dosar de către poliţiştii de la Biroul de Investigații Criminale.

De asemenea, la aceeași dată, în urma cercetărilor efectuate într-un dosar penal, înregistrat inițial cu autor necunoscut polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Beclean au identificat un tânăr, de 23 ani, din Palota, județul Bihor, bănuit că la data de 11 iulie a.c. și-ar fi însușit un portmoneu găsit, pe raza comunei Șintereag, în care se afla suma de 460 euro, aproximativ 600 lei și documentele personale. Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate, bunurile fiind restituite persoanei păgubite.

Cercetările continuă de Secția 4 Poliție Rurală Beclean sub aspectul săvârșirii infracțiunii de însușirea bunului găsit.

     ATENȚIE! Persoanele care își însușesc bunuri găsite sau ajunse din eroare în posesia lor și nu le predau în termen de 10 zile autorităților sau celui care le-a pierdut riscă închisoarea de la o lună la 3 luni sau amendă.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5