Două posturi de radio, în bătălie pentru frecvență la Sângeorz-Băi. O bistriţeancă, la matinalul Europa FM

www.paginademedia.ro

Europa FM anunță un nou matinal de weekend ce va fi sâmbăta și duminica între 8 și 11 dimineața. Anunțul a fost făcut în fața CNA la concursul de frecvențe radio.
Matinalul va fi cu Mirela Retagan, originară din Căianu Mic, alături de fetița Zurli la butoane. Matinalul va fi dedicat părinților și copiilor, din 3 decembrie.
Gașca Zurli, fondată de Mirela Retegan, este cea mai cunoscută trupă de animatori pentru copii.
Europa FM a solicitat frecvențe pentru Dej, Mangalia, Orșova, Sângeorz-Băi și Sighetu Marmației. Europa FM încearcă s-a extins la nivel local, având în jur de 35 de corespondenți. Valoarea investiţiei iniţiale estimată la 6.000 euro (emiţător). În timp ce Virgin Radio a depus dosare pentru frecvențele din Dej, Drăgăşani, Olteniţa, Reghin, Sângeorz - Băi, Sighetu Marmaţiei. Valoarea investiţiei pentru o stație-6000 euro.
Vrigin Radio este merge în zona unui sunet pop electro. Proiectul ar fi de a scoate tinerii din mediul online și de a-i convinge să înceapă să asculte și radioul.
Societatea SC Europe Developpement International - R SA care operează EuropaFM deţine 2 licenţe audiovizuale (Europa FM satelit şi reţea naţională terestră-46 stații).
RADIO XXI, care operează Virgin Radio (fostul Radio 21), deţine 8 licenţe audiovizuale (Virgin Radio satelit, 6 locale -Vibe FM şi reţea naţională terestră-40 stații Virgin Radio).

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5