A doua victorie consecutivă pentru CSM Bistriţa. Astăzi a depăşit-o pe Unirea Slobozia 30-26

Sala Polivalentă a fost din nou arhiplină, dovedind că handbalul devine sport... judeţean. Suporteri de toate vârstele au umplut până la refuz tribunele Polivalentei, pentru a se bucura de sport şi a gusta din paharul bucuriei victoriei.

         În prima repriză, chiar dacă Bistriţa a reuşit să se distanţeze şi la cinci goluri, la pauză a fost doar 13-12, asta pe fondul unor nesincronizări în apărare. În repriza a doua, cu mai multă concentrare, după ce s-a mers până la 16 egal, Bistriţa a condus permanent detaşat, reuşind ca tabela să înregistreze la final scorul 30-26.

Pentru CSM Bistriţa au marcat Daniela Crap - 7 goluri; Laura Pristüviţa - 6 goluri; Oana Chirilă - 5 goluri; Magda Paraschiv şi Daniela Raţiu - 3 goluri; Oana Cîrstea, Marinela Gherman şi Andrada Maior-Paşca - 2 goluri. Cristina Sîntămărean a avut un procentaj de 37%, în timp ce Ana Maria Măzăreanu a avut un procentaj de 20%.

         „Nu a fost un meci uşor, am avut şi noi ceva fluctuaţii pe parcursul primei reprize. Slobozia este o echipă destul de legată, au reuşit să ne pună ceva probleme. Nu ne-am regăsit puţin în apărare, dar am rezolvat pe parcursul meciului. Ne ducem la Ploieşti doar să câştigăm, e o echipă care a fost în prag de desfiinţare, cred că ştie toată lumea. Eu cred că nu ar trebui să ne facem probleme, dar să nu privim meciul ca pe unul câtigat dinainte. Ne ducem acolo să luptăm aşa cum am luptat şi azi”, a declarat, la finalul partidei, extrema Oana Cîrstea. Aceasta a adăugat că la Bistriţa este un public extraordinar, pe care nu l-a mai întâlnit la nicio echipă pe la care a evoluat.”Ca aici, nicăieri”, a remarcat Oana Cîrstea.

         Laura Pristăviţa a precizat că meciul a fost unul destul de dificil, cu „multe răsturnări de scor”. „Nu am reuşit să ne menţinem constante pe toată durata meciului, însă ceea ce e cel mai important e faptul că am reuşit să câştigăm şi să mai acumulăm câteva puncte. Suntem încrezătoare, dar trebuie să recunoaştem că nu ne aşteptam nici noi, probabil nici oamenii, ştiau că ne aşteaptă un drum foarte greu în Liga Naţională, însă cu multă muncă, cu victorii nesperate am reuşit să prindem încredere şi să luăm puncte de unde nimeni nu credea”, a menţionat Laura Pristăviţa despre meciul de astăzi şi poziţia a cincea ocupată în prezent de CSM Bistriţa în calsamentul naţional.

         Antrenorul Horaţiu Paşca a spus că se aştepta la un meci foarte dificil, în condiţiile în care Unirea Slobozia nu stă foarte bine în clasament, avea nevoie de puncte,  şi are un alt profil faţă de Corona Braşov. „Mă aşteptam la un meci mult mai greu şi din prisma faptului că se vor agăţa de el, până la urmă mă bucur că fetele s-au mobilizat. Până la urmă, echipele bune câştigă şi la un gol diferenţă, indiferent de adversar. A fost un meci de 6 puncte pentru că în atapa următoare ne deplasăm la Ploieşti unde întâlnim o echipă de junioare şi sper să nu avem probleme. Ceea ce mă bucură tare, tare este că am luat o gură de oxigen, pentru că sper să legăm 3 etape cu 3 victorii consecutive, 9 puncte care într-o ligă nebună cum e acum la feminin înseamnă enorm”, a mai spus antrenorul principal Horaţiu Paşca, fără a dori să comenteze arbitrajul.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5