Dr. Gabriela Deak, director medical la Spitalul Judeţean: Îmi doresc să putem pleca de la serviciu cu gândul lucrului bine făcut

Dr. Gabriela Maria Deak este noul director medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa, funcţie pe care aceasta a deţinut-o cu titlu de interimat. Medicul a fost declarat admis la concursul organizat de SJU Bistriţa, aceasta obţinând nota 10 la proba scrisă, 9,68 la susţinerea proiectului de specialitate, 9,96 la interviul de selecţie, rezultând o notă finală de 9,88.

         Comisia de concurs a fost prezidată de managerul Gabriel Lazany, membri fiind dr. Eva Candrea, dr. Anca Andriţoiu (director DSP B-N), ec. Teofil Cioarbă (director economic CJ B-N). Au avut statut de observator în acestă comisie dr. Florin Neagoş, as. Mirela Trişcă şi dr. Tiberiu Tudor, secretar fiind av. Niculae Halas.

         „Sunt bucuroasă că am intrat într-o echipă formată din oameni tineri, energici, cu foarte multe idei şi pe lângă faptul că au foarte multe idei sunt idei care sunt puse în practică. Eu îmi doresc din tot sufletul ca alături de această echipă să putem îmbunătăţi calitatea actului medical. Din punct de vedere tehnico-material, dotările au luat un avânt şi-mi doresc ca şi partea umană şi calitatea serviciilor să fie corespunzătoare, iar la sfârşitul fiecărei zile să putem să plecăm de la serviciu cu gândul unui lucru bine făcut, a împlinirii”, a declarat dr. Gabriela Deak.

         Dr. Gabriela Deak este medic primar neurologie, având competenţe în EEG şi urgenţe medico-chirurgicale.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5