Droguri în grădină! Două persoane reţinute. Cultură de canabis într-o comună din Bistrița-Năsăud

Comunicat IPJ BN

La data de 22 septembrie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Bistrița-Năsăud, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T - Biroul Teritorial Bistrița-Năsăud, au efectuat trei percheziții domiciliare într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc și deținere, fără drept, de droguri de risc, în vederea consumului.
În cadrul perchezițiilor, a fost descoprită o cultură outdoor de canabis, înființată în scopul comercializării și consumului propriu, în extravilanul unei comune din județul Bistrița-Năsăud.
Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Bistrița-Năsăud au dispus reținerea a două persoane bănuite, față de care judecătorul de drepturi și libertăți a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile.
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.
Precizăm faptul că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele bănuite beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5