Drumul spre staţia de transfer a deşeurilor din Bistriţa, recepţionat de autorităţile judeţene

Administraţia judeţeană a recepţionat, marţi, în teren, lucrările de amenajare a drumului care asigură legătura între str. Tărpiu şi Staţia de transfer a deşeurilor de pe Valea Boilor (municipiul Bistriţa). Investiţia face parte din amplul proiect “Sistem de management integrat al deşeurilor solide în Bistriţa-Năsăud”, asumat de Consiliul Judeţean.

Din comisie au făcut parte Dorin Popescu – vicepreşedinte CJ BN, Radu Turţi - director executiv CJ BN, Alexandru Orţan - șef Serviciu Administrare Drumuri Județene,Lucrări Publice, Luminița Borșa – Unitatea de Implementare a Proiectuluiși Voichița Todoran - Primăria Bistrița. Din partea constructorului a fost prezent Lucian Cherecheș - director la SC Lucrări Drumuri și Poduri SA Bistrita.

“Recepţia a cuprins vizita în teren şi identificarea stării actuale a lucrării. Obiectivul reprezintă o parte importantă a proiectului de colectare şi transfer a deşeurilor pentru municipiul Bistriţa şi împrejurimi”, precizează vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Dorin Popescu, într-o informare de presă.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5