Drumuri bune pentru fermierii comunei Teaca! Preşedintele Moldovan: Peste 300 de kilometri de drumuri agricole, modernizate în judeţ

În ultimii ani, au fost modernizați 311,78 km de drumuri agricole, în județul Bistrița-Năsăud. Un obiectiv deosebit de important pentru o comunitate care-și respectă fermierii, susţine preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Emil Radu Moldovan, alături de reprezentanţi ai Inspectoratului de Stat în Construcţii Bistriţa-Năsăud, ai firmei de proiectare şi ai constructorului au participat la recepţia lucrărilor de modernizare a infrastrucrurii agricole din comuna Teaca.

Este vorba despre o investiţie de 4,7 milioane lei (1 milion de euro), finanţată prin fonduri europene, în cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Rurală 2014-2020, „pentru agricultorii harnici ai comunei”, din satele Ocniţa, Viile Tecii şi Teaca, cu o lungime totală de 7 kilometri.

„Felicitări domnului primar Iustian Damian Muntean și echipei puse pe fapte de la Teaca, pentru că a avut în vedere și acest aspect!”, a scris preşedintele Emil Radu Moldovan.

***

Un alt proiect cu finanţare europeană este în plină derulare la Teaca. "Avem un proiect de modernizare a drumurilor de interes local, în valoare de 1 milion de euro, prin PNDR 2014-2020, care includ 5 km de străzi. Aici lucrările sunt mai complexe, pentru că avem şi şanţurile, intrările la gospodării", ne-a explicat primarul Iustian Muntean. 

De asemenea, în urma calamităților de anul trecut, la Teaca au fost construite deja cele 4 poduri rutiere – la Teaca, Pinticu și pe DJ 154 D Viile Tecii- Budurleni - și 2 punți pietonale (la Teaca), investiții de 1.6 milioane lei (340.000 euro), cu bani de la Guvernul României.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5