După ani de zile, Palatul Copiilor Bistriţa are propriul sediu. Se lucrează la compartimentarea acestuia !

După revendicarea fostului sediu, ani de zile cercurile de la Palatul Copiilor Bistriţa au funcţionat împărţite în mai multe şcoli. La un moment dat, soluţia provizorie a fost un etaj de la Şcoala Gimnazială nr. 4 Bistriţa, însă şi de aici Palatul a fost nevoit să se mute odată cu intrarea instituţiei în reabilitare.
După o perioadă îndelungată în care instituţia nu a mai avut propria clădire, directorul Mărioara Miheştean a reuşit, cu sprijinul colegilor din Consiliul Local, să primească o clădire proprie. Astfel, după mutarea Direcţiei de Taxe şi Impozite în clădirea în care a funcţionat Banca Ţiriac, vechiul sediu a fost dat prin Hotărâre de Consiliu Local, prin comodat, Palatului Copiilor Bistriţa. De altfel, anunţul a fost făcut şi de viceprimarul Cristian Niculae. În acest moment se lucrează la compartimentarea sediului pentru a fi pliat pe cerinţele cercurilor.
În numele celor peste 800 de copii care frecventează cele zece cercuri de la Palat, care an de an aduc medalii şi premii la cele mai importante concursuri naţionale şi internaţionale pe învăţământul non-formal, în numele cadrelor didactice, directorul Mărioara Miheştean mulţumeşte conducerii Primăriei şi colegilor de la Consiliul Local şi-i asigură că elevii ce frecventează cursurile gratuite ne vor face şi de acum mândri prin rezultatele lor, iar sprijinirea acestora prin oferirea de condiţii optime pentru frecventarea cursurilor vor face ca pasiunea lor să fie concretizată prin paşi ce vor duce la împlinirea viselor.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5