Sorin Hangan (PNL Bistriţa): În 15 februarie anunţăm candidatul pentru Bistriţa. Vezi profilul acestuia!

Consilierul municipal Sorin Hangan, copreşedintele Partidului Naţional Liberal Bistriţa, a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, că nominalizarea formaţiunii pentru Primăria Bistriţa va fi făcută public luni, 15 februarie. Foarte probabil, acesta nu este unul dintre numele sondate de PNL Bistriţa-Năsăud.

“S-a făcut o analiză internă responsabilă şi suntem foarte aproape de desemnarea candidatului la Primăria Bistriţa. Numele îl vom spune luni, 15 februarie.

Ceea ce pot să vă spun de pe acum este că Partidul Naţional Liberal va intra în cursa pentru Primăria Bistriţa, cu un candidat deosebit, o personalitate marcantă, nu numai pentru oraş, judeţ, chiar pentru întreaga ţară, un om de o integritate morală absolută, cu o consistentă experienţă managerială, şi care provine din afara clasei politice. Suntem siguri că este o şansă, poate singura, pentru schimbarea pe care cetăţenii Bistriţei o aşteaptă şi care chiar credem că o merită”, a declarat Sorin Hangan.

Potrivit acestuia, candidatul PNL pentru Bistriţa este “răspunsul la apelurile societăţii civile”, care a cerut “o altfel de politică, cu oameni noi”.

“De aceea facem un apel, deschidem uşile, aşteptăm toţi specialiştii bistriţeni, cât şi societatea civilă să intre în dezbaterea internă, să participe la acţiunile noastre, şi nu numai, ci şi la luarea deciziilor în ceea ce priveşte stabilirea a ceea ce-i mai bine pentru majoritatea bistriţenilor”, a punctat copreşedintele PNL Bistriţa.

         În context, senatorul Dorin Dobra a precizat că sondajele de opinie au arătat că 40% dintre bistriţeni aşteaptă altceva, adică un alt profil de candidat. Oricum, acesta va fi membru PNL.

“Am înţeles că trebui să configurăm o ofertă de la candidatul pentru Primărie, la staff-ul acestuia, city manager, echipa de consilieri, mergând pe configurarea Consiliului Local, care să includă opiniile şi doleanţele cetăţenilor şi ale societăţii civile. Voi propune personal ca în oferta electorală a PNL să ne asumăm anual una dintre iniţiativele societăţii civile bistriţene”, a mai spus Dobra

În loc de concluzie, liberalii susţin că  vor configura pentru Bistriţa „cea mai frumoasă, şi mai generoasă, şi mai incluzivă ofertă politică locală pe care alegerile pentru municipiul Bistriţa le-a văzut în etapa de democraţie postdecembristă”.

 

 

Comentarii

12/02/16 13:30
vizitator

„Prost să fii, noroc să ai”, este o zicala arhicunoscuta si auzita de de foarte multa lume. Liberalii se chinuie sa gaseasca un candidat in stare sa-l invinga pe Cretu, de parca acest primar ar fi invincibil.
In 2008 Cretu a ajuns primar, avand mare noroc cu incendiul produs la Biserica Evanghelica exact inaintea alegerilor locale.Altfel nu avea nici o sansa. Apoi in 2012, dupa primul mandat in care nu a convins prin ceva deosebit, Cretu a avut iarasi noroc, cu schimbarea legii electorale si alegerea primarilor din primul tur. Astfel, a iesit din nou primar cu sub 50% din voturi, in conditiile unei participari reduse la vot. Prin urmare, Cretu a beneficiat din plin de zicala mentionata, incat n cazul lui s-ar putea spune „noroc sa ai ca prima conditie o indeplinesti”
Asadar, dupa doua mandate Cretu nu a facut mare lucru pentru Bistrita ca sa nu poata fi inlocuit. Comparativ cu primarul Becleanului Cretu e pe nicaieri. Inafara de copaci ciopartiti cu drujba, statui mutate aiurea de la locul lor dupa mintea lui cea proasta, mulaje oribile de struti si mere de plastic Cretu nu prea mai are cu ce se „lauda”. Din pacate cam putin pentru doua mandate de primar. Prin urmare, Cretu ar putea fi invins relativ usor atacandu-l cu propriile-i arme. Chiar si norocul are limite, iar ulciorul nu merge de prea multe ori la apa.

14/02/16 20:54
ecologist

VIZITATORULE ; DE VEVERITE AI UITAT ?

17/02/16 10:52
Cititor

Daca n-are pregatire scolara si experienta manageriala in domeniul administratiei publice, lasati-o balta ... !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5