Ioan Turc: PNL va avea cel mai potrivit candidat pentru Primăria Bistriţa. Va fi sondat şi Dolha, şi eu, şi Sorin Hangan

Termenul de 20 aprilie, anunţat de Sorin Hangan, pentru înscrierea în cursa internă a PNL Bistriţa pentru candidatura la funcţia de primar al Bistriţei, din 2020, nu mai este de actualitate. Potrivit liderilor judeţeni Ioan Turc şi Stelian Dolha, anunţul lui Hangan a fost făcut înainte de stabilirea unei proceduri unitare la nivel naţional a PNL.

         „Sorin Hangan a anunţat toate aceste lucruri înainte de a şti că metoda de lucru la nivel naţional este că va exista un sondaj de opinie la nivel naţional pentru Primăria Bistriţa, unde lucrurile o să fie destul de clare, vor intra câţiva candidaţi care o să fie mai bine cotaţi. Nu înseamnă neapărat că neglijezi tot ce înseamnă Organizaţia Municipală, dar, în urma sondajului, ai 2-3 candidaţi care ies cel mai bine poziţionaţi şi aşa se emană candidatul PNL la Primăria Bistriţa. Este metoda de lucru care va fi peste tot în ţară, nu numai la Bistriţa, acolo unde nu avem primari în exerciţiu, care bineînţeles au prioritate. Până la sfîrşitul anului, trebuie dat candidatul la Primăria Bistriţa, cum îi vom avea cam în tot judeţul”, a explicat Stelian Dolha în calitate de secretar regional al PNL.

         De cealaltă parte, liderul judeţean Ioan Turc a precizat că există anumite reţete pe care nu o să le inventeze PNL BN.

         „Va fi pe listă Stelian Dolha, cu siguranţă, voi fi şi eu, va fi şi Sorin Hangan. Vor fi oameni cu anumite responsabilităţi în partid, în acest ciclu electoral intern al PNL. PNL va avea cel mai bun, cel mai potrivit candidat şi pentru Primăria municipiului Bistriţa şi pentru Consiliul Local. Vom avea cel mai bun cap de listă şi la Consiliul Judeţean şi cea mai bună listă şi pentru Consiliul Judeţean. În primul rând, noi trebuie să fim atenţi la ceea ce vrea electoratul. Bineînţeles că este important ca un candidat să îşi dorească candidatura, dar această dorinţă trebuie să se grefeze foarte clar pe ceea ce doreşte electoratul”, a mai menţionat Ioan Turc.

         În context, Dolha a adăugat că în 2016, a candidat pentru că i-a cerut partidul, însă „un om politic care vrea să facă politică trebuie să intre în bătălii locale”, altfel nu te defineşti ca om politic.         

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5