Deputatul Dolha, cu aluzie la Robert Sighiartău şi Doris Moldovan: Lumea nu o să ne aleagă că suntem manechine şi adunăm lăzi cu zestre

Fostul preşedinte al PNL Bistriţa-Năsăud, deputatul Stelian Dolha, a nominalizat persoanele care deschid listele PNL pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie.

         „Oameni pe care şi-i doreşte preşedintele din umbră. Primele două nume ar fi Robert Sighiartău şi Doris Moldovan, la Camera Deputaţilor, şi la Senat, Nelu Turc puţin incert, pentru că s-ar putea să nu-l agreeze nici pe el până la urmă, dar astăzi e cuminte”, a explicat Stelian Dolha.

         Acesta a menţionat că, cu această formulă la parlamentare, electoratul va fi greu de convins. „Astăzi, pe această formulă, e foarte greu să mă implic în campania electorală a PNL: Am nevoie de nişte oameni care nu spun că trebuie să fie Dolha, dar am nevoie de nişte oameni care să reprezinte PNL cu adevărat, oameni care s-au implicat în PNL, iar sondajul să-mi arate că ăştia sunt cei mai buni. Dacă lucrurile astea se respectă, sunt în campanie cu PNL. Dacă criteriile astea se respectă. Pe criteriile de integritate singurul care pică e domnul Oltean. (...) E prea puţin doar criterii de integritate, nu vorbim de competenţă, de aderenţă la valorile liberale, de notorietate şi putere electorală. Cu 2% îl pui pe liste la PNL, când dincolo lista la Camera Deputaţilor o deschide Doina Pană. O compari pe Doina Pană, Doamne iartă-mă, e altceva. Trebuie să-i dai ceva pe măsură. Oamenii nu o să ne aleagă pentru că suntem manechine sau că adunăm lăzi de zestre. Dacă suntem sau nu suntem alternativă la PSD. Suntem alternativă? Dacă nu ne văd o alternativă putem umbla cu toate lăzile, că degeaba umblăm...”, a concluzionat Dolha.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5