Stelian Dolha: Să fie un singur candidat, să aibă un scor de 97%, înseamnă că nu ar fi PNL. În PNL trebuie să existe competiţie

Domnule Dolha, dincolo de faptul că Dragnea a fost singurul candidat, nu vă pune pe gânduri mobilizarea la vot a PSD-ului, mă refer aici şi la judeţul Bistriţa-Năsăud. Mobilizarea asta cu procente de aproape 100%. Arată că sunt pregătiţi pentru campanie. Se pot baza pe nişte oameni, dincolo de alegerea lor - Dragnea, singurul candidat.

Stelian Dolha, deputat PNL: În primul rând, candidatul. Omul ăsta are probleme reale,dacă tu din toată pepiniera PSD l-ai ales doar pe Dragnea... Disciplina la vot este specifică PSD. Eu vă spun că şi în judeţul Bistriţa-Năsăud au fost duşi oameni cu maşina ca să voteze. 90% din oamenii de aici să nu îşi pună întrebarea, dacă peste 3 luni, 6 luni de zile, omul acesta primeşte cu executare, ce se întâmplă cu PSD, chiar nu îşi pun întrebarea asta, când avea oameni tineri, acolo, de unde puteau să aleagă un alt candidat, să schimbe faţa PSD, adică acelaşi model comunist cu 97% îl mai aduci, azi, în România, în 2015. Eu spun că e acelaşi partid care nu s-a reformat deloc. Din contră, vine domnul Dragnea şi spune: baronii, la prima masă.

Dar PNL s-ar fi putut mobiliza în felul acesta?

Stelian Dolha, deputat PNL: Nici nu vreau ca PNL să aibă un astfel de scor pentru un candidat. Să fie un singur candidat şi să aibă un scor de 97%, înseamnă că nu ar fi PNL. În PNL trebuie să existe competiţie, în PNL aşa cum îl ştiu eu şi cum trebuie să rămână în continuare, trebuie să fie alte valori, alte criterii. Nu astea. Astea sunt de dinainte de 1989. Dacă le reimplementăm sau poate nu le-am uitat, niciodată, atunci mergem cu ele înainte. Asta e România pe care ne-o dorim? Vorbesc aici de oamenii care mai vor să facă ceva în ţara asta.

Veţi putea conta la alegerile viitoare pe mobilizarea a peste 90% din membrii partidului dvs. din judeţ?

Stelian Dolha, deputat PNL: În primul rând, vreau să conştientizeze importanţa alegerilor locale şi a alegerilor parlamentare de după. Dar vorbim de alegerile locale pentru că este primul scrutin, acolo unde trebuie să îşi voteze aleşii locali de care depinde viitorul comunei, al satului lor. Dacă nu sunt conştienţi de asta …

Bineînţeles, că eu cred într-o mobilizare exemplară a PNL şi în judeţul Bistriţa-Năsăud şi la nivel naţional. Nu vă dau scor, pentru că nu îl ştiu şi nu am cum să vi-l spun astăzi, pentru că, în primul rând, trebuie să existe conştiinţa fiecăruia.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5