Candidatul liberal la Primăria Bistriţa va fi cunoscut până la toamnă. Va fi un nume redutabil, un câştigător, spune Sorin Hangan

Declaraţia aparţine preşedintelui PNL Bistriţa, Sorin Hangan, cel care a precizat faptul că liberalii au obligaţia morală, politică şi istorică de-a propune un candidat care să câştige în vara lui 2020 fotoliul de primar al Bistriţei.

„Până la toamnă, trebuie să avem certitudinea numelui celui care va candida în 2020 la primăria Bistriţa, fiind vorba de acel liberal care va câştiga alături de echipa PNL Bistriţa fotoliul de primar. Suntem condamnaţi să ne batem şi să câştigăm alegerile în iunie 2020 şi să avem primul edil liberal al Bistriţei”, a spus Hangan. Preşedintele PNL Bistriţa a mai arătat că nu exclude propria candidatură, dar că oricare din liderii liberali bistriţeni pot să facă acest lucru. Exemplul său l-a vizat atât pe Ioan Turc dar şi pe Doru Rus, preşedintele TNL Bistriţa.

„Suntem la nivelul oricărui candidat al PSD. Lucrăm la o ofertă generoasă pentru Bistrița, iar eu personal cred că o să avem un candidat redutabil. Trbuie să-l anunțăn și noi, nu doar alții. Obligatoriu anul acesta, cel târziu în toamnă. Nu vrem să repetăm greșelile trecutului”, a mai spus Sorin Hangan.

Reamintim faptul că la alegerile din iunie 2016, PNL a venit foarte târziu cu un candidat, fiind vorba de actorul Adrian Titeni, cel care s-a retras, mai pe urmă, din cursa pentru primăria Bistriţa, locul său fiind luat de fostul deputat Stelian Dolha, votat doar de 18% dintre electorii bistriţeni, dat fiind faptul că anunţul a fost făcut foarte târziu, iar, în multe cazuri, campania electorală a fost sabotată din interiorul partidului. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5