PNL BN declanşează OPERAŢIUNEA HEADHUNTER

Astăzi se împlineşte anul de când actorul bistriţean Adrian Titieni a renunţat la candidatura sa la primăria municipiului Bistriţa. În acest context, liberalii îşi doresc să găsească în timp util candidatul pentru primăria Bistriţa din vara anlui 2020. Cel puţin asta spune preşedintele interimar al PNL Bistriţa-Năsud, deputatul Robert Sighiartău. El a precizat că cei care trebuie să găsească respectiva personalitate sunt noii lideri ai PNL Bistriţa. Sighiartău a confirmat faptul că poziţia de preşedinte al PNL Bistriţa nu garantează desemnarea candidaturii pentru fotoliul de primar al Bistriţei.

Astăzi se împlineşte anul de când actorul bistriţean Adrian Titieni a renunţat la candidatura sa la primăria municipiului Bistriţa, fapt ce l-a obligat pe fostul preşedinte al PNL BN, Stelian Dolha să  îşi asume o candidatură grea dar şi o înfrângere în alegeri cu repercusiuni asupra carierei sale politice. În acest context, în conferinţa de alegeri a noului preşedinte al PNL Bistriţa, deputatul Robert Sighiartău, le-a spus celor prezenţi în sala de conferinţe de la Metropolis că obiectivul principal al liberalilor este câştigarea primăriei Bistriţa.

ROBERT SIGHIARTĂU

Dacă dorim să câştigăm alegerile locale, judeţene, în 2020, trebuie să câştigăm Primăria Municipiului Bistriţa. Obiectivul pe care trebuie să şi-l asume noua conducere trebuie să fie acela al câştigării Primăriei Bistriţa. Schimbarea se va produce, asta e clar. E cert faptul că, mai ales în momentele acestea, bistriţenii nu sunt nemulţumiţi de felul în care e condus acest oraş. Schimbarea se va produce, dar e important cine va face schimbarea. Noi mai avem competitori. Schimbarea trebuie să o facă PNL. Să nu credeţi că Ioan Turc şi Sorin Hangan vor fi şi candidaţii de primari. S-ar putea să nu fie, s-ar putea să fie. Doamne ajută! Organizaţia municipală trebuie să declanşeze, în interior, o dezbatere democratică, o competiţie pe ca acei oameni care au proiecte viabile pentru municipiul Bistriţa, preluate de anumiţi formatori de opinie din municipiul Bistriţa să poată fi candidaţi la Primăria Bistriţa. Să nu ne trezim cu două luni, cu trei luni, cu şase luni că nu vom avea candidat – la fel cum s-a întâmplat. Avem nevoie să profilăm minim doi candidaţi pentru Primăria Bistriţa ca să avem de unde alege

Într-o altă ordine de idei, Sighiartău a anunţat pentru mâine vizita în filialala bistriţeană liberală a fostului prim-vicepreşedinte Ludovic Orban, aflat în campanie internă de alegeri pentru funcţia de preşedinte al PNL. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5