Liberalii, în febra alegerilor interne. În 22 aprilie, va fi ales liderul judeţean

         Organizaţia Judeţeană a Partidului Naţional Liberal Bistriţa-Năsăud a demarat campania de alegeri interne, în această săptămână fiind desemnate conducerile de la nivelul organizaţiilor din Rebrişoara (preşedinte PNL, primarul Viorel Clapău) şi Cetate. În 25 martie, sunt programate alegerile pentru structurile de conducere ale Biroului Municipal Bistriţa, iar în 22  aprilie, Conferinţa judeţeană a PNL.

         „Vom deschide partidul, ca să primim noi membri, vom deschide partidul ca să vină oameni bine pregătiţi, care doresc să facă parte dintr-un partid de centru dreapta, un opozant puternic al PSD, să redevenim, peste 4 ani, şi cei care guvernăm această ţară”, a precizat liderul PNL BN, menţionând că alegerile se desfăşoară uninominal.

         În ceea ce priveşte candidatura sa, Robert Sighiartău a menţionat că va lua o decizie în perioada următoare. „În perioada următoare mă voi gândi foarte clar. Eu am mai declarat că, dacă există persoane mai competente ca mine, care să simt în stare să conducă Partidul Naţional Liberal, nu voi avea nimic împotrivă să susţin acea persoană. Dacă eu consider că nu există acea persoană,  voi lua o decizie şi poate îmi voi pune şi eu candidatura pentru funcţia de preşedinte”, a menţionat Robert Sighiartău.

         Acesta a precizat că, la nivel municipal, ştie că Ioan Turc şi-a manifestat intenţia de a candida, dar, probabil mai sunt şi alţi liberali interesaţi de şefia Organizaţiei Bistriţa. În ceea ce-l priveşte pe Ioan Oltean, liderul PNL B-N a precizat că nu crede că acesta îşi mai doreşte să activeze în politică. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]