Ovidiu Florean intră în cursa pentru preşedinţia PNL B-N, cu gândul la o competiţie autentică

Consilierul judeţean Ovidiu Florean şi-a depus candidatura pentru funcţia de preşedinte al Organizaţiei Judeţene a Partidului Naţional Liberal Bistriţa-Năsăud. Conferinţa judeţeană de alegeri este programată în 22 aprilie, deocamdată fiind în cursă pentru această funcţie doar Ovidiu Florean şi deputatul Robert Sighiartău.

         „Mi-am depus candidatura pentru funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal, Filiala judeţeană Bistriţa-Năsăud, cu gândul la o competiţie liberală autentică. Partidul nostru, aflat în reconstrucţie acum, trebuie să promoveze un liberalism veritabil, absolut necesar poporului român”, scrie Ovidiu Florean pe pagina de facebook.

         De profesie inginer electromecanic, a fost ofiţer mecanic de marină civilă, acum locotenent în rezervă, Ovidiu Florean a fost director peste 10 ani la Direcţia Judeţeană de Pază, foştii gardieni publici. Anul trecut a candidat pe lista PNL pentru un mandat în Camera Deputaţilor, fiind copreşedinte al Organizaţiei Oamenilor de Afaceri din PNL B-N.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5