Robert Sighiartău a demisionat

Liderul filialei judeţene a Partidului Naţional Liberal Bistriţa-Năsăud, Robert Sighiartău, şi-a prezentat demisia din funcţia de consilier judeţean, încă din 19 decembrie, după ce a fost ales deputat în Parlamentul României.

Potrivit acestuia, PNL Bistriţa-Năsăud a transmis deja nominalizarea pentru mandatul vacantat, şi anume Ovidiu Florean, fostul director al Direcţiei Judeţene de Pază Bistriţa-Năsăud. Instituţia pe care a condus-o Florean a fost desfiinţată în aprilie 2014, iar foştii gardieni publici au fost preluaţi la vremea aceea de SC LDP Security SRL.

Ovidiu Florean a candidat şi la alegerile parlamentare din 11 decembrie, pe lista de la Camera Deputaţilor, însă pe un loc neeligibil. În prezent este administrator-manager PFA, după cum a declarat la depunerea candidaturii, iar de profesie este inginer electromecanic (locotenent in rezervă).

Foarte probabil, acesta va fi validat în şedinţa ordinară din luna ianuarie.

 

Comentarii

06/01/17 09:54
Carcotas de Bis...

Mai Roby... ramai tu in " Partidul Lui Dumnezeu " ... caci acest " partid " ... " va DA"... absolut tot ceea ce intreaga Dvs familie a Sigartailor , va puteti " baga-n traista " ... ( si care deloc nu-i " mititica " ... ) . Lasa tu politica asta " lumeasca " in seama
" politrucilor " , ca nu-i de tine ! Faceti voi curse de calatori si vindeti masini si piese de schimb, ca prin asta " Domnul " v-a pus mana-n cap... si nu-i rau absolut deloc... !
Mai Roby, politica-i pentru cei care nu pot face nimic altceva...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5