PNL a depus candidaturile pentru parlamentare. Robert Sighiartău şi Diana Morar, primii pe lista de la Camera Deputaţilor. Ovidiu Florean, la Senat!

Preşedintele PNL Bistriţa-Năsăud, Ioan Turc, a fost alături de echipa liberală la depunerea listelor de candidaturi pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie.
„Avem cea mai bună listă, deschidem la Camera Deputaţilor cu deputatul Robert Sighiartău, secretar general al Partidului Naţional Liberal, un om care şi-a făcut o notorietate foarte bună la nivel naţional; doamna Diana Morar, secretar de stat, de asemenea este un coleg care în Ministerul Justiţiei, inclusiv pe relaţia cu Parlamentul care este în portofoliul acesteia, a arătat că are competenţele juridice şi avem nevoie de jurişti buni în Parlamentul României. De asemenea, domnul Florin Urâte e pe locul trei şi credeţi-mă că loteria e una care poate produce surprize şi plăcute, un om de afaceri, un bun manager, care ar aduce un plus de  valoare în Parlament. La Senat este domnul Ovidiu Florean, inginer electromecanic, secretar general al filialei, un om integru, un om ale cărui competenţe se vor regăsi în Parlament”, a declarat liderul Ioan Turc.
Potrivit acestuia, pe listă se regăsesc şi nume tinere care exprimă intenţia PNL de înnoire a resursei umane la nivel de judeţ precum Nicolae Ţimbuşiu de la Josenii Bârgăului, Robert Linul, Viorel Urdă, dar şi prof. Daciana Legendi (locul doi la Senat) sau avocatul  Ioan Someşan.
Preşedintele PNL B-N a menţionat că va fi o campanie electorală intensă, liberalii vor merge în teren cu mesaje corecte. „Ne bazăm pe Guvernul României, pe politicile pe care Guvernul României le-a derulat până în acest moment într-o situaţie de criză. Avem încredere că după alegerile parlamentare, autorităţile locale, Parlamentul şi Guvernul vor trece la treabă şi vom asista la un proces de reconstrucţie a ţării”, a punctat Ioan Turc.
Secretarul general al PNL, deputatul Robert Sighiartău, le-a mulţumit bistriţenilor pentru încrederea oferită acum patru ani de zile şi pe care nu le-a trădat-o. „În cei patru ani de zile, cu toate că a fost un mandat extrem de dificil în Opoziţie, am reuşit împreună cu colegii mei să trec câteva proiecte de lege extrem de importante pentru toţi românii. Mă refer la proiectul pentru majorarea alocaţiilor, de indexare cu rata inflaţiei a alocaţiilor, dar şi la cele două proiecte extrem de importante şi cu impact extrem de mare pentru toţi românii: eliminarea supraaccizei la combustibil, care a dus la scăderea preţului la pompă, şi la eliminarea supraimpozitării contractelor part-time, o gură de aer şi pentru angajatori, şi pentru angajaţi”, a menţionat Robert Sighiartău.
Deputatul Sighiartău a precizat că aceste alegeri vor fi dificile, deoarece suntem într-o pandemie fără precedent. „PNL a câştigat alegerile locale şi sunt sigur că în 6 decembrie românii vor da PNL un mandat de patru ani. Este extrem de important să înţelegem că aceasta este ultima bătălie, o bătălie extrem de importantă pentzru viitorul României. Ne dorim să avem patru ani fără PSD, în care vrem să dezvoltăm comunităţile noastre şi aici trebuie să vorbim despre judeţul Bistriţa-Năsăud şi despre Bistriţa. Sunt 80 miliarde euro care ne stau la dispoziţie, bani negociaţi de preşedintele Iohannis şi Guvernul PNL şi ne dorim ca aceşti bani să vină în sprijinul oamenilor, să fie investiţi în infrastructură, în spitale, să se regăsească în creşterea nivelului de trai al românilor şi al bistriţenilor. Sunt sigur că vom face lucruri extrem de bune pentru bistriţeni în Parlamentul României, dar şi la guvernare, pentru că Guvernul PNL va guverna România cel puţin patru ani”, a mai spus Robert Sighiartău.
Secretarul de stat Diana Morar a mulţumit colegilor liberali pentru susţinerea candidaturii, dar şi premierului Ludovic Orban. „Consider că experienţa mea ca avocat de 15 ani, precum şi experienţa acumulată în acest an în care am reprezentat Ministerul Justiţiei constituie o bază solidă care să mă recomande drept un parlamentar bun. Consider că în România sistemul legislativ trebuie readaptat, reconectat la principiile şi normele europene, iar acesta trebuie să fie simplu şi accesibil cetăţeanului. Apreciez că experienţa mea profesională va sta la baza acestui demers pe care mi-l doresc din postura de deputat. Conside că voi fi un reprezentant al femeilor din judeţul Bistriţa-Năsăud pentru a aduce vocea lor în Parlament”, a menţionat av. Morar, adăugând că echipa PNl este una câştigătoare, solidă şi cu argumente.
Nu în ultimul rând, secretarul general al PNL B-N, Ovidiu Florean, le-a mulţumit lui Ioan Turc şi premierului Orban pentru încrederea acordată, dar şi colegilor care l-au încurajat să candideze. „Vreau să le transmit conjudeţenilor noştri că după patru ani de guvernare în Parlament PSD, cu majoritatea formată de Liviu Dragnea, este cazul să avem o guvernare de dreapta, corectă, cinstită, performantă. Stimaţi concetăţeni, vă rog să nu uitaţi niciodată cu ce s-a ocupat PSD după ce a preluat guvernarea. Schimbarea legilor justiţiei a fost o prioritate pentru ei, amnistiţia şi graţierea ca să poată să scape de răspunderea penală. Vă rog să veniţi în număr mare la vot, să votaţi cu PNL să avem o guvernare de dreapta care să ducă România pe drumul cel mai bun”, a precizat Ovidiu Florean.
 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5