Senatorul Ovidiu Florean: Respect, Ludovic Orban! Voi rămâne fan Ludovic Orban și îl voi sprijini cu toată puterea mea!

"Președintele Ludovic Orban și-a prezentat motivele demisiei din funcția de președinte al Camerei Deputaților. Indiferent de ceea ce se va întâmpla pe viitor, eu voi rămâne fan Ludovic Orban și îl voi sprijini cu toată puterea mea ori de câte ori voi putea, pentru că este un liberal veritabil, adevărat și un om de un million de puncte", a transmis senatorul PNL Bistrița-Năsăud, Ovidiu Florean.
***

Fostul lider al PNL Ludovic Orban a anunţat, luni, că decizia de a renunţa la funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor este irevocabilă, iar demisia lui nu este la dispoziţia şefului partidului pe o perioadă nelimitată, menţionând că, dacă în 15 zile nu se va lua o decizie, o va depune personal la Parlament. "Am anunţat această decizie, este irevocabilă. Există un motiv foarte puternic care mă determină să fac acest lucru. Dacă cineva îşi imaginează că poate să-mi închidă gura după ceea ce s-a întâmplat sâmbătă şi duminică înseamnă că nu mă cunoaşte", a spus Ludovic Orban.

Comentarii

28/09/21 11:51
Din cartiere

Poi, asta-i liberalul adevarat , care se pricepe si are experienta politica de dreapta , corespunzatoare ! Domnul Catzu... este doar asa, un fel de " pacalici " al celor de asa zisa " dreapta capitalisto-burghezo-mosiereasca " !

28/09/21 16:26
Toni

Departe de a se fi linistit lucrurile după Congresul PNL din 25 septembrie. Fostul lider al PNL Ludovic Orban a declarat intr-o conferintă de presă sustinută in dimineata zilei de 27 septembrie la Palatul Parlamentului că la alegerile pentru preşedinţia PNL au fost „cele mai grave încălcări ale normelor democratice din ultimii 31 de ani”, acuzând că preşedintele României a încălcat Constituţia fiind „planificatorul acestei lovituri de partid” alături de „uneltele jalnice şi-au bătut joc de istoria glorioasă a PNL”:
„Sâmbătă şi duminică am asistat la cele mai grave încălcări ale normelor democratice care au fost săvârşite în ultimii 31 de ani. După o campanie în care racolarea în ‘echipa câştigătoare’ s-a făcut mai mult cu arcanul, după o campanie în care au fost daţi afară din funcţii publice de liberalii din echipa lui Cîţu zeci de susţinători ai mei din PNL, după o campanie care a fost caracterizată prin presiuni, prin ameninţări, prin utilizarea puterii de stat în intimidarea membrilor PNL, după o campanie în care au fost utilizate promisiuni de bani publici către reprezentanţii PNL din administraţia locală, după o campanie în care preşedintele PNL a fost atacat mai mârşav decât a fost vreodată atacat de PSD, totul a culminat cu un aşa-zis congres în care a fost încălcat în mod flagrant şi grav un drept fundamental în democraţie – libertatea de a alege liber” .
Orban a mai precizat că au existat „mecanisme de control şi presiune desprinse parcă din apanajul regimurilor totalitare”:
„Să vezi miniştri, primari, preşedinţi sau vicepreşedinţi de consilii judeţene, liderul grupului de la Senat sau alţi parlamentari cum împiedică exercitarea liberă a dreptului de vot, cum controlează votul delegaţilor este fără precedent în democraţie. Planificatorul acestei lovituri de partid, care a orchestrat cea mai puternică lovitură împotriva democraţiei, şi uneltele lor jalnice din afara şi din interiorul partidului şi-au bătut joc de istoria glorioasă a PNL şi au transformat PNL în ceva ce nu a fost niciodată în istoria sa, coborându-l la cele mai joase cote de popularitate şi distrugând aproape imaginea publică a PNL”.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5