Senatorul Ovidiu Florean: Mulțumesc Ludovic Orban pentru performanța de neegalat făcută pentru PNL și pentru România!

Liberalii adevărați au dovedit că știu să conducă o țară, un popor, un partid! S-a văzut acest lucru în cei 146 de ani de când Partidul Național Liberal există în România! Mulțumesc Ludovic Orban pentru performanța de neegalat făcută pentru PNL și pentru #România!, este mesajul transmis de senatorul Ovidiu Florean.
***
Sâmbătă, Florin Cîţu a câştigat mandatul de preşedinte al Partidului Naţional Liberal. El a obţinut 2.878 de voturi "pentru" din partea delegaţilor la Congresul PNL, iar Ludovic Orban - 1.898 de voturi "pentru".

Ludovic Orban a anunţat, la finalul Congresului PNL, că va demisiona din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor şi că între el şi şeful statului Klaus Iohannis "nu mai există niciun parteneriat".

"De-a lungul carierei mele de 31 de ani am apărat planurile liberale şi am acţionat constant pentru a pune în practică un ideal al politicilor liberale, pentru a realiza un salt de care România are nevoie. Voi rămâne consecvent, îmi voi păstra convingerile şi acţiunea politică pentru apărarea democraţiei, pentru apărarea drepturilor şi libertăţilor liberale, pentru apărarea valorilor liberale şi de asemenea voi continua să acţionez aşa cum am făcut-o şi până acum, alături de colegii mei", a spus fostul preşedinte al PNL.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5