Deputatul Daniel Suciu către Ludovic Orban: Fabricând un dosar penal, îi faci de râs pe adevăraţii liberali, unii chiar eroi ai istoriei noastre

Liderul grupului parlamentar al PSD din Camera Deputaţilor, Daniel Suciu, a criticat demersul liderului PNL, Ludovic Orban, de a face o plângere penală împotriva prim-ministrului Viorica Dăncilă şi a preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea. Deputatul Suciu consideră că asistăm la cel mai penibil moment al democraţiei nostre.

Dacă este confirmată informaţia că însuşi preşedintele unui partid a făcut plângere penală unui premier, doar pentru a îndeplini o comandă de la Cotroceni, înseamnă că asistăm la cel mai penibil moment al democraţiei noastre. Luptele politice, adversităţile, disputele, toate au o logică şi o limită, dar întâiul bărbat al PNL se pare că nu cunoaşte acest capăt”, transmite deputatul Suciu, într-un comunicat de presă.

Potrivit acestuia, este o modalitatea prin care PNL încearcă să ajungă la putere.

„Asta e modalitatea prin care, în lipsa votului popular, PNL speră să ajungă la putere? După experimentul Cioloş, ajuns la putere tot printr-o manevră prezidenţială, acum Ludovic Orban face repede o plângere penală ca să ce? Nu eşti în stare să ai majoritate parlamentară, oamenii nu te votează, stai în opoziţie! Când preferi, ziua ca bărbaţii să lupţi cu armele ipocriziei şi laşităţii cu o femeie premier, fabricând un dosar penal, înseamnă că-i faci de râs pe adevăraţii liberali, unii chiar eroi ai istoriei noastre. Trist, penibil şi amar spectacol al neputinţei, domnule consultant în construcţii ascuns”, susţine Daniel Suciu, deputat PSD Bistriţa-Năsăud.

***

         Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat joi, la Iaşi, că a depus, în "calitate de cetăţean al României", o sesizare la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, privind anumite fapte săvârşite de prim-ministrul Viorica Dăncilă şi liderul PSD, Liviu Dragnea. Potrivit Agerpres, liderul liberal a precizat că aceste fapte sunt legate de "pregătirea, adoptarea, aducerea la cunoştinţa opiniei publice şi tot ce s-a întamplat după" adoptarea de către Guvern a memorandumului privind mutarea ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim.


 

 

Comentarii

17/05/18 20:51

Cel puțin, d-voastră n-aveți dreptul să vorbiți de înaintașii liberali, deoarece sunteți urmașul unui partid care a ucis în închisorile comuniste pe cei ce au făurit România Mare. Dovada: cordonul ombilical prin care vă trageți seva din PCR, tovarășul Ion Iliescu! Lăsați pe alții care sunt în măsură să vorbească de eroii ţării.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5