Alin Seserman: Am intrat în bătălia internă pentru Primăria Bistriţa, ca să o câştig. Sper că va fi o competiţie corectă

Cum staţi în cursa asta internă a partidului pentru Primăria Bistriţa? Când aflăm şi noi rezultatele finale? Sunt zvonuri că, de fapt, nu ar fi niciunul dintre candidaţii prezentaţi în conferinţele de presă, că PNL ar ieşi cu un candidat surpriză. Deci, dumneavoastră cum vă vedeţi în toată această cursă internă?

Alin Seserman, consilier municipal PNL: Nu ştiu, am auzit şi eu că unii îl aşteaptă pe Messi, alţi pe Cristiano Ronaldo şi pe alţii, dar eu cunosc municipiul, îi cunosc pe oameni. Şi pe antreprenori, şi pe politicieni, îi cunoaşteţi şi voi. Nu ştiu, nu am auzit de nişte personalităţi din astea extraterestre care să vină aici să candideze. Eu nu am văzut foarte mulţi cu opinii foarte coerente în ce priveşte dezvoltarea municipiului. Vă spun curat că ştiu unu, doi care au habar de ceea ce ar trebui să fie în municipiul Bistriţa, iar teoria asta că vine cineva de nu ştiu unde, nu ştiu de unde e fundamentarea. Ştiţi cum e cu zvonurile, cine le…

Vă întreb acest lucru, deoarece partidul dvs., ba a făcut cunoscute nişte nume de candidaţi, ba i-a retras, de la dumneavoastră au pornit toate acestea. Când aflăm şi noi rezultatele finale?

Alin Seserman, consilier municipal PNL: Noi respectăm programul impus de la centru, sigur acesta a venit în perioada de vară şi acum nu sunt evaluări sociologice, cel puţin în luna august. În luna septembrie, foarte probabil că vor intra 2-3 candidaţi în cursa pentru Primăria Bistriţa. Foarte probabil. Avem o evaluare la sfârşitul lunii, iar din câţi candidaţi sunt vor rămâne 2-3 care vor intra efectiv în cursa pentru Primăria Bistriţa, aşa cum e firesc.

Dacă nu veţi fi candidatul câştigător, vă gândiţi la o candidatură independentă?

Alin Seserman, consilier municipal PNL: Nu mă gândesc. Dacă voiam o candidatură independentă, îmi depuneam înainte, dar mi-am depus candidatura în cadrul partidului. Nu am luat în calcul lucrul acesta, nu, dar sigur, mi-am depus-o cu gândul să candidez, asta cu siguranţă. Nu aştept pe cineva care să vină pe ultima sută sau alte lucruri de acest gen. Sper că va fi o competiţie corectă, nu am siguranţa, dar cred că va fi o competiţie corectă, cred că vom avea un sondaj corect.

Eu cred că Biroul Permanent Naţional are toate motivele să facă sondaje de opinie corecte, nu numai în Bistriţa, peste tot şi atunci să avem o realitate, ca cel mai performant din punct de vedere politico-electoral să intre în cursă, ca să putem câştiga Primăria Bistriţa, acesta e obiectivul organizaţiei municipale să câştigăm Primăria şi un număr cât mai important de consilieri locali. Dar mă gândesc că intru în bătălie, ca să o câştig.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5