15 noiembrie – termen limită pentru liberalii bistriţeni să-şi depună candidatura în cursa internă, pentru Primăria Bistriţa

Liberalii bistriţeni care vor să candideze la Primăria municipiului Bistriţa îşi pot depune candidaturile la secretariatul Organizaţiei Municipale a PNL până la 15 noiembrie, iar până în 15 martie îşi vor face campanie în PNL şi în afara partidului. Aceştia vor trebui să propună un program de guvernare locală care să rezolve problemele municipiului şi un plan de campanie, dar şi o declaraţie prin care se angajează să susţină candidatul care va fi desemnat.

„Biroul Permanent Municipal, cu aportul Biroului Politic Judeţean aprobă lista candidaţilor care îndeplinesc condiţiile statutare. În cazul în care există personalităţi locale, cu notorietate şi credibilitate, care vor să se înscrie în cursa internă, Organizaţia Municipală, cu acordul Biroului Permanent Judeţean, poate accepta înscrierea lor în cursă cu condiţia acceptării înscrierii în PNL.

Fac un apel către toţi oamenii oneşti care cred că pot să pună umărul la scoaterea din marasm a municipiului Bistriţa, să aibă deschidere, curaj, să vină la PNL şi să-şi depună solicitarea pentru a intra în procedura de desemnare a candidatului la Primăria municipiului Bistriţa", a declarat Ioan Turc.

Preşedintele PNL B-N a menţionat că toţi candidaţii trebuie să-şi facă o campanie de promovare exclusiv pozitivă, fără atacuri, în care să-şi prezinte soluţiile la problemele locale. Desemnarea candidatului se va face conform procedurilor statutare, în urma unui sondaj de opinie coordonat la nivel naţional.

„Organizaţia municipală a început mai repede o procedură în acest sens, procedura merge până-n 15 noiembrie, conform hotărârii Biroului Permanent Naţional. Nu ştiu cu exactitate cine şi-a depus candidatura, ştiu că există candidaturi. Până-n data de 15 noiembrie am să vă comunic dacă-mi depun candidatura", a mai spus Ioan Turc.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5