Liberalii se pregătesc de alegeri interne. Deputatul Sighiartău: Ar fi foarte bine ca PNL să aibă în conducerea naţională ardeleni

Liberalii se pregătesc să-şi desemneze o nouă formulă de conducere la nivel naţional, însă demersul electoral intern va începe din plan local, de la organizaţiile comunale, orăşeneşti, municipală şi judeţeană, adică "de jos în sus".

Liderul PNL Bistriţa-Năsăud, deputatul Robert Sighiartău, a menţionat că în Biroul Permanent Naţional al PNL de luni va fi stabilit un calendar exact al alegerilor interne, care, foarte probabil se va încheia în luna iunie, cu alegerea preşedintelui şi a echipei de la nivel naţional.

„Din punctul meu de vedere ar fi foarte bine ca PNL să aibă în conducerea naţională ardeleni. Vă spun sincer şi aşa sperăm să fie. Mai echilibrăm”, a declarat Robert Sighiartău, răspunzând unei întrebări care îl avea în prim plan pe Ilie Bolojan, secreatrul general al PNL.

         Preşedintele PNL Bistriţa, Ioan Turc, a precizat că alegerile interne răspund unei aşteptări a membrilor liberali, dar şi a simpatizanţilor.

„PNL trebuie să se clarifice doctrinar, trebuie să-şi rezolve foarte clar tot ce înseamnă ideologie, pentru că, din păcate, astăzi avem o varză din punct de vedere ideologic în România şi acesta este unul dintre motivele pentru care oamenii nu au venit la vot în decembrie anul trecut. Oamenii nu mai înţeleg de fapt pentru cine ofertăm, pentru cine discutăm, pe cine sau ce vrem să susţinem în politici sau macropolitici.

Cred că PNL va redeveni o forţă importantă şi trebuie să devină o forţă importantă de dreapta şi acest proces de alegeri poate şi trebuie folosit pentru relansarea Partidului Naţional Liberal pe scena politicii”, a declarat Ioan Turc, în cadrul unei conferinţe de presă.

 

Comentarii

13/02/17 10:13
Bistritean

Am auzit ca o sa va puna la Guvern " inapoi " pe voi...
Eu zic sa nu plecati din strada , sa insistati, sa urlati si sa zbierati impreuna cu Johannis asta al vostru cu tot , da de o sa vina nemtzii sa ne ocupe si sa ne faca colonie , sa preia ei administrarea societatii, astfel incat noi toti sa stam cu sisca-n sus si sa capatam salarii " mari pe Luna " ... fara sa facem nimic si de acum incolo, n-o sa mai trebuiasca sa mai mearga oamenii la vot, ca o sa fiti abonati voi... pe " veci " !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5