Robert Sighiartău (secretarul general al PNL): Suntem datori să câştigăm alegerile prezidenţiale, locale şi parlamentare!

Secretarul general al Partidului Naţional Liberal, deputatul Robert Sighiartău, a declarat, la întâlnirea de la Bistriţa că preşedintele Klaus Iohannis este oricând, aici, ”acasă”, şeful statului revenind exact la 5 ani de la câştigarea primului mandat.

„Sentimentul acesta de bine, de familie, de acasă, bucuria lucrurilor aparent mărunte, dar atât de importante în viaţă, împărtăşite cu toţi cei dragi, toate acestea ţin de normalitate. Cu acest sentiment în suflet, dragi bistriţeni, foarte mulţi prieteni, cunoştinţe, mi-au spus: România normală este România unde copilul meu trăieşte şi vrea să trăiască. (...) România normală înseamnă acasă. Alături de colegul meu Rareş Bogdan, am vizitat foarte mult comunităţile din Diaspora şi m-am întâlnit cu foarte mulţi bistriţeni, la Girona, Barcelona, în Madrid, dar şi în Dublin şi în alte comunităţi.  Cu lacrimi în ochi ne spuneau următorul lucru: Faceţi o ţară împreună cu preşedintele Iohannis, în care vrem să ne întoarcem! Faceţi o ţară normală, occidentală, care să semene cu celelate ţări în care vrem să trăim şi să ne întoarcem”, a spus Robert Sighiartău.

În mesajul său, acesta a menţionat că împreună cu preşedintele Iohannis, PNL va construi „România normală”, în care vor vrea să rămână şi generaţiile tinere.

„Nu ştiu dacă aţi făcut-o intenţionat sau nu, însă astăzi este un moment simbolic pentru noi, pentru dumneavoastră. Se împlinesc cinci ani de zile de când aţi câştigat alegerile prezidenţiale. Bistriţenii vă vor acorda în 24 noiembrie un mandat covârşitor pentru următorii cinci ani  de zile”, i-a spus Sighiartău preşedintelui Klaus Iohannis.

Acesta le-a transmis liberalilor bistriţeni că urmează zile decisive, dar şi un an 2020 decisiv, care încheie perioada de tranziţie a ultimilor ani şi care va cântări enorm pentru următorul deceniu.

„Dragii mei, suntem datori să câştigăm alegerile prezidenţiale, locale şi parlamentare nu pentru PNL. Suntem datori să câştigăm aceste alegeri pentru ca munca cinstită, creativitatea, iniţiativa privată să fie respectate şi onorate în România. Suntem datori să câştigăm aceste alegeri pentru ca tinerii să ne rămână în ţară. (...) Sutem datori să câştigăm pentru viitorul copiilor României. Klaus Iof’hannis ştie cel mai bine ce are de făcut după 24 noiembrie. Vă rog să vorbiţi cu colegii voştri, cu neamurile, cu cunoştinţele, cu vecinii, cu apropiaţii. Spuneţi-le că viitorul României depinde de alegerile din 24 noiembrie, spuneţi-le că prezenţa la vot  va fi extrem de importantă pentru ceea ce va însemna viitorul an. Mă bazez pe dumneavoastră şi ştiu că veţi alege bine: Klaus Iohannis Preşedinte”, a transmis secretarul general al PNL BN.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5