Vezi unde te poţi întâlni cu preşedintele Klaus Iohannis, la Bistriţa!

Preşedintele României, Klaus Iohannis, va ajunge sâmbătă, la ora 14.00, la Bistriţa, primul punct al agendei de lucru fiind o întâlnire cu bistriţenii în zona Bisericii Evanghelice. Ulterior, acesta va veni la sediul Partidului Naţional Liberal, de pe Pietonal, pentru a se întâlni, preţ de câteva minute, cu nucleul dur al formaţiunii de la nivel judeţean.

         Preşedintele Iohannis va merge alături de echipa sa, la Sala Polivalentă, prin Piaţa Morii, astfel că bistriţenii vor avea posibilitatea să-l întâlnească. Alături de Klaus Iohannis vor fi prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, secretarul general Robert Sighiartău, şeful de campanie – Dan Motreanu, Alina Gorghiu.

         De la ora 15.00, va începe mitingul electoral, la care sunt aşteptaţi peste 1000 de membri şi simpatizanţi PNL din Bistriţa-Năsăud.

“După cum s-a văzut şi în primul tur al alegerilor prezidenţiale, favorabilitatea pentru preşedintele Iohannis în Bistriţa-Năsăud este una substanţială, uriaşă. Este şi motivul pentru care mâine preşedintele Klaus Iohannis va veni la Bistriţa pentru a le mulţumi direct, nemijlocit bistriţenilor, locuitorilor judeţului Bistriţa-Năsăud pentru încredere şi, în acelaşi timp, pentru a-i asigura, pentru a ne asigura că este partenereul nostru, al celor care locuim în judeţul Bistriţa-Năsăud  alături de Guvernul României în efortul de a ridica judeţul Bistriţa-Năsăud, de la ultimul judeţ din România ca venituri, printre judeţele prospere.

În ceea ce mă priveşte, vă mărturisesc am un moment de bucurie, de satisfacţie, pentru faptul că invitaţia pe care i-am adresat-o preşedintelui Klaus Iohannis la Cotroceni, în urma alegerilor prezidenţiale, invitaţie acceptată de domnul preşedinte, se concretizează mâine”, a declarat Ioan Turc

Comandat de Partidul Național Liberal. Executat de SC CPE Răsunetul SRL Bistriţa, portal: www.rasunetul.ro, CUI mandatar financiar coordonator: 31190005

 

 

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5