Echipa managerială a Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa a fost completată

“Astăzi, în urma finalizării concursului, a fost completată echipa managerială a Spitalului Județean de Urgență Bistrița cu ultimul post vacant din comitetul director, cel de director financiar-contabil. Cred că am reușit să formez o echipă profesionistă, dedicată, care, cu ajutorul personalului medical, auxiliar și administrativ va onora instituția pe care o reprezentăm. Bine ai venit în echipă, Mirela Pop” , declară Gabriel Lazany, managerul Spitalului Judeţean.
Mirela Pop a fost director general al Teraplast pe parcursul unui an, aceasta renunţând la funcţie la finele lunii iunie. Mirela Pop este de profesie economist şi a lucrat la Teraplast nu mai puţin de 10 ani, conducând diverse departamente din sectorul financiar, din 2014 trecând în zona comercială, fiind responsabilă de managementul liniei de business instalaţii şi amenajări. Business-urile gestionate de Mirela Pop generau aproape jumătate din cifra de afaceri consolidată a grupului Teraplast.
În 2017, revista Capital a inclus-o pe Mirela Pop în Topul femeilor de succes la categoria CEO, aceasta ocupând locul IV, într-o competiţie câştigată atunci de directorul general OMW Petrom.
Echipa managerială a Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa este formată din ec. Gabriel Lazany – manager, dr. Maria Gabriela Deak – director medical, ec. Mirela Pop – director financiar-contabil, as. prin. Gabriela Antoneta Remeş – director îngrijiri, Paul Szekely – director administrativ.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5