Spitalul Județean de Urgență Bistrița, vizitat de primul-ministru Viorica Dăncilă, ministrul Sănătăţii, ministrul Fondurilor Europene, vicepremieri. Ce au promis !

Spitalul Județean de Urgență Bistrița a fost vizitat de primul-ministru Viorica Dăncilă, ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, ministrul Fondurilor Europene, Roxana Mînzatu, vicepremierii Daniel Suciu și Eugen Teodorovici, alături de alți demnitari și membri ai cabinetului.

Delegația, însoțită de președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, a fost primită de managerul spitalului, Gabriel Lazany, și ceilalți membri ai echipei manageriale: directorul medical, Gabriela Deak, directorul financiar-contabil, Mirela Pop, și directorul administrativ, Paul Szekely.

După vizitarea Secției de Anestezie-Terapie Intensivă (ATI), cuprinsă într-un proiect de extindere și dotare cu aparatură performantă, și a Maternității spitalului, managerul Gabriel Lazany le-a prezentat oaspeților un îndrăzneț proiect de investiţie, în valoare de aproximativ 60 milioane de euro, prin care se dorește construirea și dotarea cu aparatură medicală a unui nou corp de clădire în incinta spitalului, care să cuprindă partea de cardiologie intervenţională şi gastroenterologie intervențională, proiect față de care atât premierul, cât și ministrul sănătății și-au manifestat susținerea.

Vizita a cuprins și o întâlnire cu medicii din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița, reprezentanții Direcției de Sănătate Publică BN, Casei Județene de Asigurări de Sănătate, Serviciului Județean de Ambulanță.

Sursa: Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5