Echipamente medicale de ultimă generaţie, de 4 milioane euro, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa

Preşedintele Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan a anunţat că cele 4 milioane de euro alocate de ministrul Sănătății, Sorina Pintea, în urmă cu o lună de zile, au fost transferate la nivel judeţean.

„Din acești bani se vor achiziționa 48 de tipuri de echipamente și tehnică medicală de ultimă generație. Dintre echipamente, vreau să amintesc de un nou computer tomograf, microscop operator și neuronavigație pentru secția de neurochirurgie, defibrilatoare, sterilizatoare, aparate de anestezie, diferite tipuri de ecografe moderne, aparate radiologice digitale, cu ultrasunete sau sisteme de laparoscopie. Tehnica medicală care va ajunge la Spitalul Județean va fi de ultimă generație, pentru că pacienții din județul nostru merită cele mai bune condiții de diagnostic și tratament”, menţionează preşedintele Consiliului Judeţean.

Emil Radu Moldovan a mulţumit ministrului Sorina Pintea și Guvernului României pentru suportul financiar asigurat proiectelor în domeniul sănătății din județul Bistrița-Năsăud, precum și pentru această alocare istorică.

„De asemenea, vreau să îi felicit pe colegii mei din conducerea Spitalului Județean pentru profesionalismul cu care implementează programul de investiții strategice în sănătate a Consiliului Județean. În timp ce alții doar vorbesc, noi dezvoltăm România prin lucruri concrete”, spune preşedintele Moldovan.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5